Altanbyggare i Dalarna

Välkommen till Dalarnas främsta altanbyggare! Med en passion för säkerhet, noggrannhet, kvalitet och punktlighet tar vi oss an både stora och små byggprojek

Bygga Trädäck

Under åren har vi byggt många vackra altaner och uteplatser åt nöjda kunder runtom i Dalarna.

Bygga Uterum

Vi hjälper dig med alltifrån traditionella trädäck och altaner till skräddarsydda inglasade uterum.

Bygga Veranda

Redo att bygga en veranda? Kontakta oss. Hos oss får du alltid en gratis offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi Bygger Altaner & Trädäck i Dalarna med omnejd Skicka ett mejl eller slå en signal så sätter vi igång med din uteplats!

  Din lokala uteplatsspecialist i Dalarna

  Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Vi börjar med ett platsbesök och ett personligt möte där vi kan bolla idéer och få en bättre förståelse för dina behov. Därefter skissar vi på ett lösningsförslag som vi skickar till dig tillsammans med en kostnadsfri offert. Vi är redo att hjälpa dig att förverkliga dina visioner. Vi är verksamma i Dalarna, bland annat i Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora, Ludvika, Leksand, Rättvik, Säter och Sälen. Välkommen!

  Öka trivseln med en härlig uteplats

  Vi är experter på vackra och funktionella utomhuskonstruktioner som ökar trivseln. Vill du ha en solig altan, en mysig veranda, ett inbjudande träck, en vacker pergola eller ett inglasat uterum? Vi är experter på uterum och hjälper dig att förvandla din idé til verklighet. Varje uteplats byggs med precision, noggrannhet och med fokus på kvalitet. Vi garanterar att din nya uteplats kommer att förhöja stämningen och trivseln i ditt hem och din trädgård. Vi utför uppdrag åt privatpersoner såväl som företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

  En pålitlig byggfirma med mångårig erfarenhet

  När du ska renovera eller bygga en altan är det viktigt att anlita en auktoriserad och skicklig byggfirma. Vi är erfarna altanbyggare med rätt behörighet och kompetens. Vi tar oss an enklare lagningar såväl som komplexa renoveringar och skräddarsydda nybyggen. Du kan anlita oss totalentreprenör där vi sköter hela byggprocessen. Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat snickare, målare, grävmaskinister, markentreprenörer och stensättare. Tillsammans ser vi till att du får den uteplats som du önskar.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här