Bygga Pergola i Stockholm

Vi är en altanbyggare som utför byggnationer av Pergolas i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med en ny eller om du vill bygga om eran pergola! Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Bygga Pergola

Nybyggnation, tillbyggnation & renovering

Lägga Trall

Vi lägger trall för trädgården

Bygga Trädäck

Vi bygger upphöjda trädäck ovanför marknivå

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi bygger Pergolas i hela Stor-Stockholm Skaffa extra rum i trädgården med en Pergola

  Vad är en Pergola?

  En pergola är en luftig konstruktion bestående av upprättstående stolpar i en fyrkant, som upptill hålls samman av en tvärslå. Mellan de olika tvärgående brädorna ligger överliggare som skapar ett luftigt tak över pergolan. Många pergolor är ofta fyrkantiga, men det är naturligtvis upp till dig att välja vilken form du vill ha på din. Många väljer att låta olika gröna klängväxter växa upp längs med stolparna och så småningom även täcka taket. På detta sätt får du ett grönt rum mitt i trädgården.

  Totalentreprenör som ser till helheten

  Det är absolut möjligt att bygga en pergola på egen hand. Men då krävs, som med alla byggprojekt, tillräcklig kunskap och bra material. Om du inte vill bygga din pergola själv finns vi här för dig. Vi har lång erfarenhet av olika byggprojekt och kan hjälpa dig med allt från planering och ritningar till färdigställandet av pergolan. Vi finns helt enkelt med från start till mål. Vi är en totalentrepenör och ser till helheten, vilka lösningar som kommer att fungera för dig och din trädgård.

  Välj själv hur din pergola ska se ut

  När du ska skaffa en pergola är det viktigt att du tänker över hur stor du vill ha den och på vilken plats du vill ha den. Det är viktigt att pergolan är tillräckligt stor för att du och din familj eller dina vänner ska få plats att sitta i den. Om du dessutom vill ha växter som växer upp längs väggarna tar de också lite extra utrymme. Pergolan kan utformas helt efter eget tycke och smak. Du kan till exempel välja att göra en lite robustare och grövre pergola med grova stolpar och raka linjer, eller så kan du välja en mer romantisk med välvda överliggare och arbetade stoppar. Pergolan kan ha kvar sin naturliga träfärg, eller så kan den målas i den färg du själv önskar.

  Vi hjälper er från start till mål

  Vi använder oss av utbildade och certifierade hantverkare och anlitar alltid väletablerade och kända leverantörer. På detta sätt kan vi säkerställa att du får just den pergola du vill ha.

  Skaffa en mer ombonad känsla med golv och tak

  Det är också vanligt att lägga någon typ av golv under pergolan, för att trädgårdsmöbler och dylikt ska stå stadigt. Vi har lång erfarenhet och kan naturligtvis hjälpa dig även med detta. VI bygger i lösvirke och kan på så sätt anpassa både pergola och golv helt efter dina egna önskemål och din trädgårds förutsättningar. Om du vill ha mer skugga av din pergola kan du lägga på ett tak. Många använder segelduk, som dock måste tas bort om det börjar regna, medan andra väljer plast eller plåt. Vi kan såklart även titta på detta om du önskar.

  Kontakta oss för nästa byggprojekt för en kostnadsfri offert!

  Hör av dig till oss för att få en kostnadsfri offert på din pergola. Vi gör även kostnadsfria hembesök där vi på plats, tillsammans med dig, kan titta på hur din pergola skulle kunna se ut. Vi hjälper dig från start till mål, och när allt är klart kan du bara sätta dig i din pergola och njuta av att ha ett extra vardagsrum i trädgården.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anställde Altanbyggaren för att bygga ut våran altan till våran villa i Johannesfred. Proffsig bemötande från deras projektledare som hanterade våra önskemål och synpunkter. Allt fungerade toppen från början till slut.

   Anna H, Johannesfred

   Altanbyggaren anlitades för att bygga ut vårt uterum i trädgården. Mycket nöjd med både slutresultat och kostnad. Deras snickare arbetade snabbt och städade upp efter sig. Vi rekommenderar!

   Christer L, Skytteholm

   Jag och min man anlitade Altanbyggaren för att totalrenovera vår uteplats och vi blev mer än nöjda med resultaten. Vi hade god dialog med både projektledaren och snickaren. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda!

   Kristina B, Stureby

   Våra senaste Projekt Axplock av våra altanbyggnationsprojekt i Stockholm

   Altan & Pergola. Sollentuna

   Altanbyggaren hjälpte en villaägare i Sollentuna med tillbyggnation av altan och pergola till deras trädgård i trädgården.

   Altandäck Trädgård. Bromma

   Altanbyggaren utförde en nybyggnation av altan & trädäck till en villaäagare i Bromma, norra Stockholm.

   Altan, Staket & Förråd. Järfälla

   Här åkte Altanbyggaren ut till Järfälla och hjälpte en fastighetsägare med bygga ut en altan med staket & förråd till deras villa.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här