Glasa in Altan & Terrass i Stockholm

Bor du någonstans i eller i trakterna runt Stockholm och vill ha hjälp med att glasa in en terrass? Då har du hittat rätt. Vi har många års erfarenhet av att glasa in terrasser och skapa magiska miljöer i gränsen mellan inom- och utomhus. Oavsett om ditt mål är att ge terrassen ett grundläggande skydd från väder och vind, eller skapa ett rum som isolerats så väl så det går att använda året om så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för en fri offert idag!

Altaninglasning

Vi är experter inom inglasningar av altaner, verandor, terrasser & uteplatser.

Bygga Vinterträdgård

Vi erbjuder helhetslösningar för byggnation & anläggning av vinterträdgårdar.

Bygga Uterum

Vi bygger inglasade uterum av hög kvalitet till bra priser!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.Allt inom Altaninglasningar i Stockholm Skaffa extra rum i trädgården med en mysig inglasad uteplats

Vi glasar in terrasser i och runt Stockholm

Du kan anlita oss för terrassinglasningar över ett stort område. Vi utgår från Stockholm men jobbar däromkring. Det inkluderar orter och områden som till exempel Solna, Sundbyberg, Lidingö och Vasastan.

Behöriga och rutinerade hantverkare garanterar bra resultat

Som företag har vi många års erfarenhet av byggnationer och inglasningar och många lyckade kundprojekt i bagaget. Och alla våra individuella hantverkare är utbildade och har stor rutin inom sina respektive yrkesområden. Oavsett om du anlitar oss för en inglasning eller byggnation av en terrass från början till slut kan du räkna med ett slutresultat av högsta hantverksmässiga kvalitet.

Vi hjälper dig hela vägen

En del av våra kunder vet precis vad de vill ha, andra har mer generella önskemål men har mindre koll på detaljerna. Vi står redo att hjälpa dig genom hela processen och ge råd om allt från materialval till utformning. Ska du ha dubbelglas eller trippelglas till terrassen? Vore det en bra idé att också tilläggsisolera terrassen i samband med inglasningen? Dessa och mängder av andra frågor kan vi hjälpa dig med.

Ett tryggt alternativ för att glasa in din terrass

Alla våra hantverkare är certifierade. När det gäller material strävar vi efter att använda så miljövänliga alternativ som möjligt från etablerade och välkända leverantörer. Vi ger dig 100% nöjd kundgaranti för alla arbeten vi tar oss an. Det betyder att vi inte ser jobbet som slutfört förrän du har godkänt resultatet.

Våra kundgrupper

Vi har under våra år i branschen jobbat åt kunder i bland annat Tyresö, Enskede, Mälarhöjden och Hägersten. När det gäller att glasa in terrasser sker våra flesta uppdrag för privatpersoners räkning men vi jobbar också åt företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsutvecklare.

Glasa in terrassen hemma billigare med ROT-avdraget

Vill du anlita oss för att glasa in en terrass vid din bostad? Då kan du ha rätt att sänka kostnaden för vårt arbete med upp till 50 000 kronor, eller upp till 30 procent av totalkostnaden för jobbet, genom att utnyttja ROT-avdraget. Vi rekommenderar alltid våra kunder att kontakta Skatteverket på förhand för att försäkra sig om att de har rätt till avdraget.

Vill du ha ett gratis kostnadsförslag för en terrassinglasning?

Vad skulle det kosta att glasa in din terrass? Det får du reda på om du kontaktar oss med en förfrågan och beskriver vad du vill ha hjälp med. En offert från oss är alltid kostnadsfri. I en del fall kan det bli aktuellt att vi gör hembesök för att undersöka förutsättningarna för jobbet på plats – även i det fallet får du förstås offerten helt utan kostnad.

Ni kan även läsa mer om hur vi bygger uterum & utför altaninglasningar i Stockholm här. 

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-557 69 584
Mail: offert@bygga-altan.se

Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

Hur kan jag underhålla mitt trädäck?

Ni kan förlänga erat trädäcks livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

Vilket trämaterial passar bäst utomhus?

Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Det beror ofta på hur eran situation ser ut. Om ni är osäkra kan vi gärna hjälpa er välja.

Kan vi ansöka ROT-avdraget för att bygga ett uterum?

ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

Behöver man bygglov för att bygga uteplats?

Om du ska bygga en uteplats kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anställde Melian för att bygga ut våran altan till våran villa i Johannesfred. Proffsig bemötande från deras projektledare som hanterade våra önskemål och synpunkter. Allt fungerade toppen från början till slut.

Anna H, Johannesfred

Melian anlitades för att bygga ut vårt uterum i trädgården. Mycket nöjd med både slutresultat och kostnad. Deras snickare arbetade snabbt och städade upp efter sig. Vi rekommenderar!

Christer L, Skytteholm

Jag och min man anlitade Melian för att totalrenovera vår uteplats och vi blev mer än nöjda med resultaten. Vi hade god dialog med både projektledaren och snickaren. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda!

Kristina B, Stureby

Våra senaste Projekt Axplock av våra altanbyggnationsprojekt i Stockholm

Altan & Pergola. Sollentuna

Melian Bygg & Konsult hjälpte en villaägare i Sollentuna med tillbyggnation av altan och pergola till deras trädgård i trädgården.

Altandäck Trädgård. Bromma

Melian Bygg & Konsult utförde en nybyggnation av altan & trädäck till en villaäagare i Bromma, norra Stockholm.

Altan, Staket & Förråd. Järfälla

Här åkte Melian Bygg & Konsult ut till Järfälla och hjälpte en fastighetsägare med bygga ut en altan med staket & förråd till deras villa.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-557 69 584
Mail: offert@bygga-altan.se

Offert? Klicka här