Glasa in Altan & Terrass i Stockholm

Bor du någonstans i eller i trakterna runt Stockholm och vill ha hjälp med att glasa in en terrass? Då har du hittat rätt. Vi har många års erfarenhet av att glasa in terrasser och skapa magiska miljöer i gränsen mellan inom- och utomhus. Oavsett om ditt mål är att ge terrassen ett grundläggande skydd från väder och vind, eller skapa ett rum som isolerats så väl så det går att använda året om så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för en fri offert idag!

Altaninglasning

Vi är experter inom inglasningar av altaner, verandor, terrasser & uteplatser.

Bygga Vinterträdgård

Vi erbjuder helhetslösningar för byggnation & anläggning av vinterträdgårdar.

Bygga Uterum

Vi bygger inglasade uterum av hög kvalitet till bra priser!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Altaninglasningar i Stockholm Skaffa extra rum i trädgården med en mysig inglasad uteplats

  Vi glasar in terrasser i och runt Stockholm

  Du kan anlita oss för terrassinglasningar över ett stort område. Vi utgår från Stockholm men jobbar däromkring. Det inkluderar orter och områden som till exempel Solna, Sundbyberg, Lidingö och Vasastan.

  Behöriga och rutinerade hantverkare garanterar bra resultat

  Som företag har vi många års erfarenhet av byggnationer och inglasningar och många lyckade kundprojekt i bagaget. Och alla våra individuella hantverkare är utbildade och har stor rutin inom sina respektive yrkesområden. Oavsett om du anlitar oss för en inglasning eller byggnation av en terrass från början till slut kan du räkna med ett slutresultat av högsta hantverksmässiga kvalitet.

  Vi hjälper dig hela vägen

  En del av våra kunder vet precis vad de vill ha, andra har mer generella önskemål men har mindre koll på detaljerna. Vi står redo att hjälpa dig genom hela processen och ge råd om allt från materialval till utformning. Ska du ha dubbelglas eller trippelglas till terrassen? Vore det en bra idé att också tilläggsisolera terrassen i samband med inglasningen? Dessa och mängder av andra frågor kan vi hjälpa dig med.

  Ett tryggt alternativ för att glasa in din terrass

  Alla våra hantverkare är certifierade. När det gäller material strävar vi efter att använda så miljövänliga alternativ som möjligt från etablerade och välkända leverantörer. Vi ger dig 100% nöjd kundgaranti för alla arbeten vi tar oss an. Det betyder att vi inte ser jobbet som slutfört förrän du har godkänt resultatet.

  Våra kundgrupper

  Vi har under våra år i branschen jobbat åt kunder i bland annat Tyresö, Enskede, Mälarhöjden och Hägersten. När det gäller att glasa in terrasser sker våra flesta uppdrag för privatpersoners räkning men vi jobbar också åt företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsutvecklare.

  Glasa in terrassen hemma billigare med ROT-avdraget

  Vill du anlita oss för att glasa in en terrass vid din bostad? Då kan du ha rätt att sänka kostnaden för vårt arbete med upp till 50 000 kronor, eller upp till 30 procent av totalkostnaden för jobbet, genom att utnyttja ROT-avdraget. Vi rekommenderar alltid våra kunder att kontakta Skatteverket på förhand för att försäkra sig om att de har rätt till avdraget.

  Vill du ha ett gratis kostnadsförslag för en terrassinglasning?

  Vad skulle det kosta att glasa in din terrass? Det får du reda på om du kontaktar oss med en förfrågan och beskriver vad du vill ha hjälp med. En offert från oss är alltid kostnadsfri. I en del fall kan det bli aktuellt att vi gör hembesök för att undersöka förutsättningarna för jobbet på plats – även i det fallet får du förstås offerten helt utan kostnad.

  Ni kan även läsa mer om hur vi bygger uterum & utför altaninglasningar i Stockholm här. 

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anställde Altanbyggaren för att bygga ut våran altan till våran villa i Johannesfred. Proffsig bemötande från deras projektledare som hanterade våra önskemål och synpunkter. Allt fungerade toppen från början till slut.

   Anna H, Johannesfred

   Altanbyggaren anlitades för att bygga ut vårt uterum i trädgården. Mycket nöjd med både slutresultat och kostnad. Deras snickare arbetade snabbt och städade upp efter sig. Vi rekommenderar!

   Christer L, Skytteholm

   Jag och min man anlitade Altanbyggaren för att totalrenovera vår uteplats och vi blev mer än nöjda med resultaten. Vi hade god dialog med både projektledaren och snickaren. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda!

   Kristina B, Stureby

   Våra senaste Projekt Axplock av våra altanbyggnationsprojekt i Stockholm

   Altan & Pergola. Sollentuna

   Altanbyggaren hjälpte en villaägare i Sollentuna med tillbyggnation av altan och pergola till deras trädgård i trädgården.

   Altandäck Trädgård. Bromma

   Altanbyggaren utförde en nybyggnation av altan & trädäck till en villaäagare i Bromma, norra Stockholm.

   Altan, Staket & Förråd. Järfälla

   Här åkte Altanbyggaren ut till Järfälla och hjälpte en fastighetsägare med bygga ut en altan med staket & förråd till deras villa.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här