Bygga Uterum i Stockholm

Melian är en altanbyggare som utför byggnationer
av uteplatser & uterum i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med en ny eller om du vill bygga om eran uteplats! Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Bygga Uterum

Nybyggnation, tillbyggnation & renovering

Bygga Uteplats

Helhetslösningar för trädgården

Bygga Trädäck

Vi bygger upphöjda trädäck ovanför marknivå

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.Vi bygger Uterum i hela Stor-Stockholm Skaffa extra rum i trädgården med en mysig uteplats

Funderar ni på att bygga ett uterum till trädgården?

Melian har lång erfarenhet och kan hjälpa er med allt inom uterum- & altanbyggnation. Vi bygger i lösvirke och kan på så sätt anpassa både uterummet och golvet helt efter dina egna önskemål och din trädgårds förutsättningar. Om du vill ha mer skugga av din uteplats kan vi lägga till tak och staket. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med tillbyggnationer av bl.a. altaner, soldäck, terrasser, pergolas och uteplatser i Stor-Stockholm.

Kontakta oss för nästa byggprojekt för en kostnadsfri offert!

Hör av dig till oss för att få en kostnadsfri offert på ert nästa uterum. Vi gör även kostnadsfria hembesök där vi på plats, tillsammans med dig, kan titta på hur din uteplats skulle kunna se ut. Vi hjälper dig från start till mål, och när allt är klart kan du bara sätta dig och njuta av att ha ett extra vardagsrum i trädgården.

Välj själv hur er uteplats ska se ut!

Innan du skaffar en uteplats är det viktigt att du tänker över hur stor du vill ha den och på vilken plats du vill ha den. Det är viktigt att altanen är tillräckligt stor för att du och din familj eller dina vänner ska få plats att sitta i den. Om du dessutom vill ha växter som växer upp längs väggarna tar de också lite extra utrymme. Uterummet kan utformas helt efter eget tycke och smak. Bland annat kan den ha kvar sin naturliga träfärg, eller så kan den målas i den färg du själv önskar.

Vi hjälper er från start till mål

Vi använder oss av utbildade och certifierade hantverkare och anlitar alltid väletablerade och kända leverantörer. På detta sätt kan vi säkerställa att du får just den uteplatsen du vill ha.

Om ni vill läsa mer om hur vi bygger uterum i Stockholm, läs mer här.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-557 69 584
Mail: offert@bygga-altan.se

Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

Hur kan jag underhålla mitt trädäck?

Ni kan förlänga erat trädäcks livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

Vilket trämaterial passar bäst utomhus?

Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Det beror ofta på hur eran situation ser ut. Om ni är osäkra kan vi gärna hjälpa er välja.

Kan vi ansöka ROT-avdraget för att bygga ett uterum?

ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

Behöver man bygglov för att bygga uteplats?

Om du ska bygga en uteplats kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anställde Melian för att bygga ut våran altan till våran villa i Johannesfred. Proffsig bemötande från deras projektledare som hanterade våra önskemål och synpunkter. Allt fungerade toppen från början till slut.

Anna H, Johannesfred

Melian anlitades för att bygga ut vårt uterum i trädgården. Mycket nöjd med både slutresultat och kostnad. Deras snickare arbetade snabbt och städade upp efter sig. Vi rekommenderar!

Christer L, Skytteholm

Jag och min man anlitade Melian för att totalrenovera vår uteplats och vi blev mer än nöjda med resultaten. Vi hade god dialog med både projektledaren och snickaren. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda!

Kristina B, Stureby

Våra senaste Projekt Axplock av våra altanbyggnationsprojekt i Stockholm

Altan & Pergola. Sollentuna

Melian Bygg & Konsult hjälpte en villaägare i Sollentuna med tillbyggnation av altan och pergola till deras trädgård i trädgården.

Altandäck Trädgård. Bromma

Melian Bygg & Konsult utförde en nybyggnation av altan & trädäck till en villaäagare i Bromma, norra Stockholm.

Altan, Staket & Förråd. Järfälla

Här åkte Melian Bygg & Konsult ut till Järfälla och hjälpte en fastighetsägare med bygga ut en altan med staket & förråd till deras villa.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-557 69 584
Mail: offert@bygga-altan.se