Bygga Trädäck i Stockholm

Vi är en altanbyggare som utför nybyggnation & tillbyggnation av trädäck i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med en ny uteplats, soldäck, terrass, altan eller veranda! Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Bygga Trä- & Soldäck

Nybyggnation, tillbyggnation & renovering

Bygga Uteplats

Helhetslösningar inom uteplatser

Altanbyggnation

Vi bygger alla typer av altaner

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygg ett Trädäck i Stockholm Höj värdet på din fastighet!

  Funderar ni på att Bygga till ett Trädäck till Trädgården?

  Under sommaren är det många som bestämmer sig för att bygga ett eget trädäck i trädgården. Ett trädäck är, till skillnad från en altan som är upphöjd, i marknivå. Ett trädäck kan vara den perfekta platsen att ligga och sola, att ha en matgrupp eller varför inte en egen pool? Genom att omvandla en del av gräsmattan till ett trädäck minskar du också tiden du behöver lägga på gräsklippning och så vidare. Ett trädäck är mycket lättskött.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid nästa altanprojekt!

  Vi lämnar alltid fria offerter så att du enkelt och smidigt kan se vad det skulle kosta dig att bygga ett soldäck hemma på tomten. Priserna varierar naturligtvis med storleken på däcket, och att du då kan få en fri offert gör att du kan anpassa storleken på ditt däck efter din budget.

  Vi anpassar oss efter dig

  Vi arbetar över hela Stor-Stockholm, och för oss spelar det ingen roll om du bor i Åkersberga, Täby eller Älvsjö, vi täcker alla Stockholms områden. Förutom att lämna en kostnadsfri offert så gör vi också kostnadsfria hembesök för att kunna göra en bedömning på plats, när vi ser vilka förutsättningar det finns i just din trädgård.

  Vi ger dig trygghet i bygget

  Vi är också en totalentreprenör, vilket innebär att vi finns med dig från byggstart tills att allting är klart och du kan placera ut solstolen på ditt nya trädäck. Vi har lång erfarenhet och använder oss av certifierade och behöriga hantverkare, vilket gör att du kan känna dig trygg med att lämna ditt byggprojekt i våra händer. Vi bygger i lösvirke, vilket innebär att vi kan anpassa oss helt efter dina behov och önskemål.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Fria offert ger goda planeringsmöjligheter

   Som alla byggnadsprojekt omfattas också trädäck av vissa regler. Generellt sett kan man säga att så länge trädäcket är just ett trädäck, det vill säga håller sig på marknivå, så behövs inget bygglov. Om du däremot skulle vilja sätta upp ett staket runt din trall, så kan det omfattas av vissa regler, som kan variera i olika kommuner. Ett samtal till byggnadsnämnden säkerställer att du inte gör dig ovän med eventuella grannar, och vi har naturligtvis också koll på vilka regler som gäller i ditt område.

   Vi kommer gärna förbi på ett hembesök och ser över trädgården

   Att bygga trädäck innebär en hel del olika beslut. När du väl har bestämt dig för att du vill ha en trall behöver du fundera över hur stort däck du vill ha, om det ska vara ett soldäck som ligger mitt i solen, eller om du hellre vill ha ett däck där du kan sitta och äta i skuggan. Du behöver också fundera över vad du ska ha däcket till. Om du till exempel vill ha en pool på det så kan däcket behöva förstärkas ytterligare, och om du vill ha plats med stora trädgårdsmöbler så måste däcket göras tillräckligt stort. I allt detta kan vi naturligtvis ge råd och tips, och vi kan tillsammans titta på det under ett kostnadsfritt hembesök. Genom att vi får veta vad trädäcket ska användas till så kan vi också ge en mer korrekt offert.

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anställde Altanbyggaren för att bygga ut våran altan till våran villa i Johannesfred. Proffsig bemötande från deras projektledare som hanterade våra önskemål och synpunkter. Allt fungerade toppen från början till slut.

   Anna H, Johannesfred

   Altanbyggaren anlitades för att bygga ut vårt uterum i trädgården. Mycket nöjd med både slutresultat och kostnad. Deras snickare arbetade snabbt och städade upp efter sig. Vi rekommenderar!

   Christer L, Skytteholm

   Jag och min man anlitade Altanbyggaren för att totalrenovera vår uteplats och vi blev mer än nöjda med resultaten. Vi hade god dialog med både projektledaren och snickaren. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda!

   Kristina B, Stureby

   Våra senaste Projekt Axplock av våra altanbyggnationsprojekt i Stockholm

   Altan & Pergola. Sollentuna

   Altanbyggaren hjälpte en villaägare i Sollentuna med tillbyggnation av altan och pergola till deras trädgård i trädgården.

   Altandäck Trädgård. Bromma

   Altanbyggaren utförde en nybyggnation av altan & trädäck till en villaäagare i Bromma, norra Stockholm.

   Altan, Staket & Förråd. Järfälla

   Här åkte Altanbyggaren ut till Järfälla och hjälpte en fastighetsägare med bygga ut en altan med staket & förråd till deras villa.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här