Bygga Veranda i Stockholm

Vi är en altanbyggare som bygger verandor i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med en renovering, tillbyggnation eller nybyggnation. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Bygga Veranda

Nybyggnation, tillbyggnation & renovering

Altanbyggnation

Helhetslösningar inom altanbyggen

Bygga Terrass

Trädäck & terrasser på olika nivåer

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi bygger verandor i hela Stor-Stockholm Välj en trygg och auktoriserad byggfirma från Hässelby

  Effektivt & noggrant

  Vi jobbar snabbt, effektivt och noggrant. Både vid större och mindre byggarbeten. Vi tar ansvar för att lösa utmaningar snabbt och säkert.

  Helhetslösningar

  Vi har många års erfarenhet inom totalentreprenad vid altanbyggen och tar gärna hand om hela arbetet från planering till färdigt projekt.

  Bra priser med bra kvalitet

  Vi erbjuder alltid prisvärda byggnationer med högkvalitativa trallmaterial från de ledande leverantörerna i Sverige.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Förverkliga en dröm och bygg en mysig veranda Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter

   Funderar ni på att bygga en veranda?

   Att ha en veranda att duka upp eftermiddagskaffet på låter för många som en ren dröm. En veranda har verkligen många olika användningsområden, förutom att bara sitta och äta. Många använder sin veranda för att ge barnen en bra plats att leka på om det är för blött eller lerigt i gräset, men man ändå vill vara ute. Man kan också använda sin veranda som en plats att bara sitta och slappna av i en skön fåtölj, eller för att till exempel hänga upp tvätten på tork.

   Med lång erfarenhet har vi koll på allt

   För många kan det dock kännas som att det aldrig kommer att bli mer än just en dröm. Att bygga en veranda själv kan vara väldigt svårt och kräver mycket kunskap, och dessutom kan bygget omfattas av en hel del regler. Om du känner att du inte har kunskapen eller tiden som krävs, så finns vi för att hjälpa till. Vi är ett företag med lång erfarenhet inom byggbranchen och kan hjälpa dig med allt från planering till färdigställande av din veranda. Vi arbetar över hela Stor-Stockholm, och kan hjälpa dig oavsett om du bor på Djursholm, i innerstan eller i Nacka.

   Vi kan altanbyggen i Stockholm

   Det finns några olika regler att förhålla sig till när du ska planera för din altan. En altan som är i markhöjd, det vill säga under 1,2 meter upp i luften, kräver inget bygglov. Men om altanen är mer upphöjd, eller om den till exempel kan komma att påverka eventuella grannar mycket, kan det krävas bygglov. Vi har naturligtvis koll på detta och kan hjälpa dig med det du behöver ta reda på.

   Kostnadsfria hembesök så du kan få hjälp även med planering

   Vi lämnar också kostnadsfria offerter och gör kostnadsfria hembesök. På ett sådant hembesök kan vi hjälpa dig med planeringen av din altan. Beroende på vad du vill använda den till ställs det olika krav på altanens utformning och hållfasthet. Om du till exempel kommer att få mycket insyn från grannarna kanske du kommer att vilja bygga ett staket eller en spaljé, och då kan vi naturligtvis hjälpa dig med detta också.  Vi bygger i lösvirke, vilket innebär att du inte måste anpassa dig efter några färdiga mått, utan att din altan kan utformas helt och hållet efter dina behov och önskemål. Vi använder oss bara av etablerade, kända leverantörer och certifierade, behöriga hantverkare, allt för att ditt verandabygge ska flyta på så smidigt som möjligt och att du ska få ett resultat du kan vara nöjd med.

   Vi hjälper dig från början till slut

   Vi är en totalentrepenör och finns med dig från planering till färdig veranda. Du kan känna dig trygg med att det är samma företag som har hand om ditt bygge från början till slut. Vi har lång erfarenhet och 100-tals lyckade byggprojekt i bagaget, så du kan lita på att vi tar hand om det som behöver tas hand om även i ditt bygge.

   Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert och se vad din verandadröm kommer att kosta, eller boka in ett hembesök där vi kan bistå med rådgivning och förslag på plats.

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anställde Altanbyggaren för att bygga ut våran altan till våran villa i Johannesfred. Proffsig bemötande från deras projektledare som hanterade våra önskemål och synpunkter. Allt fungerade toppen från början till slut.

   Anna H, Johannesfred

   Altanbyggaren anlitades för att bygga ut vårt uterum i trädgården. Mycket nöjd med både slutresultat och kostnad. Deras snickare arbetade snabbt och städade upp efter sig. Vi rekommenderar!

   Christer L, Skytteholm

   Jag och min man anlitade Altanbyggaren för att totalrenovera vår uteplats och vi blev mer än nöjda med resultaten. Vi hade god dialog med både projektledaren och snickaren. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda!

   Kristina B, Stureby

   Våra senaste Projekt Axplock av våra altanbyggnationsprojekt i Stockholm

   Altan & Pergola. Sollentuna

   Altanbyggaren hjälpte en villaägare i Sollentuna med tillbyggnation av altan och pergola till deras trädgård i trädgården.

   Altandäck Trädgård. Bromma

   Altanbyggaren utförde en nybyggnation av altan & trädäck till en villaäagare i Bromma, norra Stockholm.

   Altan, Staket & Förråd. Järfälla

   Här åkte Altanbyggaren ut till Järfälla och hjälpte en fastighetsägare med bygga ut en altan med staket & förråd till deras villa.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här