Bygga Trall i Stockholm

Vi är en altanbyggare som utför byggnationer av altaner i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med en ny uteplats, soldäck, terrass eller pergola! Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Trallbygge

Vi är specialister på att lägga trägolv utomhus

Altanbygge

Vi bygger alla typer av altaner

Verandor

Planering till färdigställande av din veranda

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Funderar ni på att Bygga till Trall i Trädgården? Vi anpassar oss efter dig!

  Bygg Trall för att få en härlig Trädgård i Stockholm

  Att lägga trall på till exempel sin balkong eller uteplats gör att du får en lite mer ombonad känsla, och att hela trädgården känns mer genomtänkt och lyxig. Trall är enkelt uttryckt ett trägolv som läggs utomhus. Det finns varianter där trall lagts på allt i från balkonger till att man valt att täcka stora delar av en trädgård med trätrall. Ett trallgolv kan verkligen höja helhetsupplevelsen av både en fastighet och en trädgård. Ett tralldäck utanför altandörren som inbjuder till lata dagar i solstolen, eller ett trägolv längre ut i trädgården där du kan sitta och njuta av långa middagar och luncher. Ett trallgolv gör att både trädgårdsmöbler och barnens leksaker står stadigt och att du slipper oroa dig över leriga fötter efter ett regnoväder.

  Vi hjälper dig från start till mål

  Att lägga trall kan vara ett stort projekt, och någonting som ofta tar mycket tid i anspråk. Det kräver också att den som lägger trallen vet vad den gör. Vi är ett företag med lång erfarenhet och 100-tals lyckade kundprojekt i bagaget, och vi vet vad vi gör. Vi kan hjälpa dig ända från planering till färdigt trallgolv. Vi kallar det för att vi är totalentrepenörer, och du kan känna dig trygg med att vi hjälper dig ända in i mål.

  Dina önskemål och din trygghet är viktigt för oss

  Det är viktigt att du tänker över och planerar var du vill lägga din trall. För att veta detta är det viktigt att du vet vad du vill ha den till. Olika familjer eller personer har olika behov. En del vill ha trall för att kunna ha en bra plats för barnen att kunna leka med inomhusleksaker utomhus, medan andra vill ha trall för att kunna ha en pool eller en matgrupp. Beroende på vad trallen ska användas till behöver den ha olika utformning. En pool till exempel behöver ett starkare golv, medan ett soldäck inte kräver lika mycket. På ett kostnadsfritt hembesök kan vi hjälpa dig att titta på detta, och vi kan också se över hur stor trall du får plats med i din trädgård. Vi kan också enkelt lämna en kostnadsfri offert på hur mycket din trall kommer att kosta dig, så att du kan anpassa trallen efter din budget.

  Genom att välja oss för ni en välbyggd trall av god kvalitet, och att arbetet fortgår utan krångel eller komplikationer

  Vi bygger trall i lösvirke, vilket innebär att du inte behöver anpassa dig efter färdiga mått, utan att du själv kan bestämma hur du vill ha det. Trallen kan utformas helt efter dina egna behov och önskemål. Vår projektledning och vår styrning ger trygga arbetsförhållanden, och vi använder oss bara av certifierade och behöriga hantverkare, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med att vi tar hand om dig på bästa sätt. Naturligtvis lämnar vi också garantier, så att du kan känna dig lika trygg även efter att arbetet är avslutat.

  Vi använder oss också bara av etablerade, kända leverantörer, så att arbetet hela tiden kan flyta på smidigt. Genom att anlita oss för att bygga din trall säkerställer du att du får en välbyggd trall av god kvalitet, och att arbetet fortgår utan krångel eller komplikationer.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anställde Altanbyggaren för att bygga ut våran altan till våran villa i Johannesfred. Proffsig bemötande från deras projektledare som hanterade våra önskemål och synpunkter. Allt fungerade toppen från början till slut.

   Anna H, Johannesfred

   Altanbyggaren anlitades för att bygga ut vårt uterum i trädgården. Mycket nöjd med både slutresultat och kostnad. Deras snickare arbetade snabbt och städade upp efter sig. Vi rekommenderar!

   Christer L, Skytteholm

   Jag och min man anlitade Altanbyggaren för att totalrenovera vår uteplats och vi blev mer än nöjda med resultaten. Vi hade god dialog med både projektledaren och snickaren. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda!

   Kristina B, Stureby

   Våra senaste Projekt Axplock av våra altanbyggnationsprojekt i Stockholm

   Altan & Pergola. Sollentuna

   Altanbyggaren hjälpte en villaägare i Sollentuna med tillbyggnation av altan och pergola till deras trädgård i trädgården.

   Altandäck Trädgård. Bromma

   Altanbyggaren utförde en nybyggnation av altan & trädäck till en villaäagare i Bromma, norra Stockholm.

   Altan, Staket & Förråd. Järfälla

   Här åkte Altanbyggaren ut till Järfälla och hjälpte en fastighetsägare med bygga ut en altan med staket & förråd till deras villa.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här