Altanbyggare i Skåne

Ska du bygga en altan, veranda eller någon annan form av uterum i Skåne? Välkommen till oss! Vi är ett gäng skickliga och behöriga altanbyggare med mångårig branscherfarenhet.

Bygga Trädäck

Vi bygger alla sorters trädäck i anslutning till villor, sommarstugor, radhus, BRF:er & kommersiella byggnader.

Bygga Uterum

Ska ni bygga ett uterum? Vårt mål är att förverkliga våra kunders visioner & önskemål.

Bygga Veranda

När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av veranda du vill ha.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Altan i Skåne? Boka en kostnadsfri konsultation redan idag. Hos oss får du dessutom alltid en fri offert!

  Din pålitliga altanbyggare i Skåne

  Vi är en lokal och serviceorienterad byggfirma i Skåne. Vi anlitas flitigt av privatpersoner, BRF:er, företag och fastighetsägare som vill bygga funktionella, säkra och hållbara uteplatser. Under åren har vi bland annat byggt altaner och uteplatser i Höllviken, Landskrona, Ystad, Svedala, Falsterbo, Vellinge, Skurup, Trelleborg, Staffanstorp, Lomma, Lund, Malmö, Bjärred, Bunkeflostrand, Arlöv, Veberöd, Dalby, Oxie, Löddeköpinge och Kävlinge.

  Vilken sorts uteplats vill du bygga?

  Vi lyssnar på våra kunders önskemål och inspekterar tomtens förutsättningar innan vi tar fram ett unikt lösningsförslag. Vi har kunskapen och erfarenheten att bygga alla sorters uteplatsen. Vår expertis sträcker sig från klassiska altaner till inglasade uterum som kan användas året runt. Du kan exempelvis anlita oss för att bygga altan, pergola, trädäck, utekök, uterum, vinterträdgård, veranda, terass, takaltan och inglasad altan.

  Överlåt altanbygget till en certifierad byggfirma

  Du bör alltid låta en professionell byggfirma sköta altanbygget. Det må verka enkelt att lägga träplankor, men det är betydligt mer att tänka på. Att bygga en säker, vacker och funktionell uteplats kräver kompetens och skicklighet. Vi har hjälpt hundratals nöjda kunder och vi delar gärna med oss av våra referenser. Säkerhet är A och O för vår firma. Vi garanterar att bygget utförs med ett högt kvalitetstänk och med noggrannhet. Vi håller tidsplanen och ser till att du får den uteplats som du drömmer om. Kontakta oss idag för ett gratis prisförslag!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här