Bygga Altan i Åkersberga

Vi är experter på att bygga altan & trädäck i Åkersberga med omnejd. Vi kan hjälpa både privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er att skapa en vacker och funktionell utomhusmiljö. När du anlitar oss för att bygga din altan eller trädäck kan du vara säker på att vi kommer i tid och färdigställer projektet efter dina önskemål. Vi vet hur viktigt det är att hålla deadlines och vi gör allt vi kan för att överträffa dina förväntningar.

Bygga Trädäck

Vi är ett byggföretag som alltid håller våra löften och arbetar effektivt för att slutföra varje projekt i tid och enligt budget.

Bygga Uterum

Vi kan hjälpa till med allt från design och ritningar till materialval och byggnation.

Bygga Veranda

När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av veranda du vill ha.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Åkersberga Vi har byggt altaner i Roslagen, Bällsta, Vallbostrand, Gustavslund, Tingvalla, Ullna, Gröndal, Kårsta & Lindholmen.

  Din hantverkare lägger stor vikt vid precision och noggrannhet

  Vi lägger stor vikt vid noggrannhet i allt vi gör. Varje detalj räknas när det gäller att bygga en altan eller däck som inte bara ser bra ut utan också är säker och hållbar. Vi använder endast högkvalitativa material och verktyg för att säkerställa att resultatet blir av högsta kvalitet. Vi är mycket medvetna om vikten av säkerhet på byggarbetsplatsen. Vi tar alltid de nödvändiga säkerhetsåtgärderna för att minimera riskerna för olyckor och skador. Vårt team är välutbildat och certifierat för att arbeta på höjder och andra krävande arbetsplatser.

  Din miljövänliga byggfirma i Åkersberga

  Vi är stolta över att vara en miljövänlig byggfirma. Vi strävar alltid efter att minimera vår miljöpåverkan genom att använda återvunna material och genom att minimera vårt avfall. Vi är övertygade om att det är möjligt att bygga vackra altaner och däck på ett hållbart sätt och vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder denna möjlighet.

  Lys upp utevärlden med en veranda

  Det finns många sätt att ge uteplatsen en uppfräschning. När det gäller altaner finns det inga gränser för vad du kan åstadkomma och det är viktigt att tänka på alla aspekter av altanbygget. Möjligheterna för din altan är obegränsade. En tråkig uteplats kan bli en mysig loungehörna med belysning för att njuta av kvällen. Varför inte ha en grillplats för sommarmiddagar eller installera ett mysigt spabad med en markis som skyddar mot solen? Våra duktiga hantverkare kan hjälpa dig med alla delar av ditt altanbygge om du bor eller verkar i några av följande områden:  Bällsta, Vallbostrand, Gustavslund, Tingvalla, Ullna, Gröndal, Kårsta & Lindholmen.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här