Bygga Altan i Älvsjö

Bor du i områdena kring Älvsjö, Örby, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta eller Vårberg? Då har du säkerligen tillgång till en hel del vacker natur utanför din bostad. För att njuta av naturen så mycket som möjligt kan det vara en god idé att investera i en vacker altan eller ett trevligt trädäck. Vår byggfirma i Älvsjö kan hjälpa dig att bygga en altan som du får stor glädje av många år framöver och som samtidigt höjer värdet på din fastighet. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Bygga Trädäck

Oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare är du välkommen att höra av dig till oss för att bygga altan eller trädäck.

Bygga Uterum

Våra altanbyggare kan inte bara bygga trädäck, altan och veranda efter dina önskemål utan har också ett gott öga för detaljer!

Bygga Veranda

När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av veranda du vill ha.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Älvsjö Vi har byggt altaner i Telefonplan, Skärholmen, Slagsta eller Vårberg

  Totalentreprenad i egen regi

  Vår byggfirma i Älvsjö erbjuder totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vi kan bistå med hantverkare inom alla yrkesgrupper när du vill renovera, bygga nytt eller bygga om i din bostad, i fastigheten eller på företaget. Inget jobb är för stort eller för litet för våra duktiga hantverkare och här hittar du allt från snickare till målare, altanbyggare och elektriker under ett och samma tak. Visste du att vi även har riktigt duktiga projektledare på plats för att säkerställa att du får ett arbetet som är korrekt utfört.

  Högkvalitativa material för en altan som håller längre

  För att säkerställa att du får en altan som verkligen håller riktigt länge har vi sett till att endast använda de mest högkvalitativa materialen på marknaden. På så sätt kan vi garantera att din altan kommer att stå stadigt, oavsett väder och vind. Det högkvalitativa materialet kombinerar vi sedan med duktiga hantverkare, korrekta verktyg och välbeprövade metoder. Du får en altan som du kan vara riktigt stolt över och som du har stor glädje av år ut och år in. Naturligtvis är våra offerter alltid kostnadsfria. Slå oss en signal redan idag så bokar vi in ett personligt platsbesök för att garantera ett fast pris!

  Trevliga hantverkare som sätter säkerheten först

  För oss är det viktigt att du som kund alltid känner dig trygg och säker, men det är minst lika viktigt att våra hantverkare är säkra. Därför arbetar vi alltid med säkerheten först när vi är ute hos dig som kund. Vi har också en mycket bra och komplett ansvarsförsäkring som täcker upp om en olycka skulle vara framme. Vill du veta mer om vår försäkring är du välkommen att höra av dig till oss redan idag!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här