Bygga Altan i Bromma

Att hitta en riktigt proffsig byggfirma i Bromma är inte speciellt svårt. Däremot kan det vara svårt att hitta ett företag som skräddarsyr lösningar efter just dina behov och som samtidigt har mycket konkurrenskraftiga priser. Är det det sistnämnda du är ute efter rekommenderar vi att du hör av dig till oss. Vi är experter på att bygga altaner, trädäck och verandor i Bromma, Spånga, Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg och Bromsten.

Bygga Trädäck

Vi är ett byggföretag som alltid håller våra löften och arbetar effektivt för att slutföra varje projekt i tid och enligt budget.

Bygga Uterum

Vi kan hjälpa till med allt från design och ritningar till materialval och byggnation.

Bygga Veranda

När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av veranda du vill ha.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Bromma Vi har byggt altaner i Spånga, Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby m.m.

  Anlita vår byggfirma när du vill bygga en altan

  Vi förstår att det kan vara mycket som måste planeras i samband med att du vill bygga en altan. Våra duktiga och utbildade hantverkare har kompetensen som krävs för att bygga altaner för alla kundgrupper – från fastighetsägare till privatpersoner, företagare och BRF:er. Vi kommer först ut på ett personligt platsbesök så att vi får en chans att förstå dig och dina behov bättre. Därefter åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop en offert med fast pris till dig. Hör av dig när du är redo att boka!

  Med oss får du alltid:

  • Trevligt bemötande
  • Snabb service
  • Kunniga hantverkare
  • Fast pris
  • Säkerhet först
  • Miljöfokus

  En byggfirma du kan lita på

  Känner du dig osäker på den byggfirma du har valt? Då rekommenderar vi att du vänder dig till oss istället. Vårt mål är att du alltid ska känna dig helt nöjd, trygg och säker från och med första kontakt. Detta är något som vi säkerställer genom att erbjuda dig en och samma kontaktperson och handledare under hela byggets gång, samt en garanti och en slutbesiktning som utförs av en opartisk fackman. Vi har också mycket goda recensioner och omdömen från tidigare kunder, såväl som certifikat, utbildning och behörighet.

  Pålitliga hantverkare med behörighet och certifikat

  Alla hantverkare som arbetar hos oss har kunskapen som krävs för att bygga altaner i alla möjliga storlekar och former. Under ett och samma tak har vi samlat några av områdets bästa snickare, målare och altanbyggare för att säkerställa ett perfekt och fläckfritt resultat varje gång. Även om vi har en mycket lång och gedigen utbildning bakom oss ser vi till att kontinuerligt utbilda oss för att kunna erbjuda dig bättre och bättre service. Vi har moderna tillvägagångssätt, välbeprövade metoder, högkvalitativa material och hantverkare som alltid lyssnar till kundens önskemål och intressen.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här