Bygga Altan i Danderyd

Din altanbyggare i Danderyd är expert på att bygga altaner och trädäck i Danderyd och dess omgivningar. Vi vet vad som krävs för att skapa den perfekta ytan för din utomhusmiljö. Med vår hjälp kan du få en plats att koppla av och umgås med vänner och familj på. Oavsett om du vill bygga en stor altan eller en mindre veranda så har vi lösningen för dig.

Bygga Trädäck

Att använda högkvalitativa material är avgörande för att bygga en altan eller trädäck som är säkert, hållbart och vackert

Bygga Uterum

Våra snickare har utbildning och erfarenhet inom konstruktion, byggnormer och materialkunskap!

Bygga Veranda

När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av veranda du vill ha.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Danderyd Vi har byggt altaner i Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och Sollentuna.

  Koppla av på en altan eller ett trädäck

  Det finns många anledningar till varför du bör bygga en altan eller ett trädäck i Danderyd eller dess omgivningar. Förutom att det är en perfekt plats att koppla av och umgås med nära och kära så ökar det även värdet på din fastighet. Dessutom kan det ge ett mer enhetligt utseende på fastigheten samt förbättra dess energieffektivitet.

  Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med att bygga en altan eller ett trädäck.

  Vi är glada att kunna hjälpa till med att skapa den perfekta utomhusmiljön för dig och din familj att njuta av under många år framöver. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av fastigheter och behov och vårt professionella team står redo att hjälpa dig hela vägen från planeringen till färdigställandet av ditt projekt.

  Från design till färdigt projekt

  Våra tjänster omfattar allt från design och ritning till materialval och installation av din nya altan eller trädäck. Vi arbetar endast med högkvalitativa material för att säkerställa att din nya yta är hållbar och håller länge. Vi tar även hänsyn till dina önskemål om stil och estetik för att skapa den perfekta ytan som passar din fastighet och din personliga stil. Oavsett om du vill ha en stor yta för utomhusmiddagar och grillfester eller en mindre yta för att koppla av och njuta av din trädgård så kan vi hjälpa till. Vi arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att ditt projekt slutförs i tid och inom budget.

  Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till både privatpersoner & företag

  Vi utför arbeten inom altan- och trädäckbyggnation i hela området kring Danderyd, inklusive Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och Sollentuna. 

  ROT-avdrag för att bygga altan, trädäck eller veranda i Danderyd

  Vi är glada över att kunna erbjuda ROT-avdrag för våra kunder som planerar att bygga en altan, ett trädäck eller veranda i Danderyd. Detta innebär att du kan dra av en del av arbetskostnaden på din deklaration vilket kan resultera i en betydande besparing för dig. Vi hjälper gärna till med information om detta och svara även på andra frågor du kan ha kring altan- och trädäckbyggnation.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här