Bygga Altan på Ekerö

Det finns flera orsaker till varför du kan vilja bygga en altan eller ett trädäck på din privata tomt på Ekerö. Det kan t.ex. handla om att du vill förbättra livskvaliteten för dig och din familj, men det kan också handla om att du vill höja värdet på fastigheten eller vill få möjlighet att spendera mer tid utomhus. Vår lokala byggfirma på Ekerö kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig och dina behov. Vi arbetar lokalt på Ekerö, men finns också tillgängliga i Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Drottningholm, Färingsö, Tappström, Adelsö, Sundby, Svartsjö, Närlunda, Skå, Nibbla, Kungshatt, Stav, Gällstaö, Helgö och Brunna.

Bygga Trädäck

Stort kontaktnät med duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper!

Bygga Uterum

Vi erbjuder våra tjänster till både företag, fastighetsägare och privatpersoner!

Bygga Veranda

Med en fin och välbyggd veranda kan du få en skön plats att spendera soliga sommardagar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck på Ekerö & Skärgården Vi har byggt altaner i Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Drottningholm, Färingsö, Tappström, Adelsö m.m.

  Skräddarsydda lösningar från kompetenta hantverkare

  Våra hantverkare har många års erfarenhet av byggbranschen och kan hjälpa dig att ta fram den bästa lösningen för din fastighet. Vi erbjuder ett stort urval av helhetslösningar som passar de allra flesta, men vi kan också skräddarsy lösningar efter dina önskemål och förutsättningar. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss och berättar vad du vill ha. Därefter bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök där vi tittar närmare på förutsättningarna och sätter ihop en offert med fast pris. Du slår oss en signal när du känner dig redo att boka!

  ROT-avdrag för lägre kostnader

  Vill du bygga en altan eller ett trädäck på din privata tomt finns det många sätt att gå tillväga för att sänka kostnaderna. Du kan t.ex. anlita en seriös och professionell byggfirma som har konkurrenskraftiga priser och därefter kombinera detta med ROT-avdraget från Skatteverket. Vi är registrerade för F-skatt, vilket innebär att vi kan erbjuda avdraget till alla privatpersoner som uppfyller villkoren. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur det fungerar och hur mycket du kan spara!

  Gratis offert till alla kundgrupper

  Oavsett om du hör av dig till oss som privatperson, BRF, fastighetsägare eller företagare har du rätt till en kostnadsfri offert med ett fast pris. Våra offerter är alltid mycket detaljerade och fria från dolda avgifter, så att du kan känna dig trygg med oss som ditt byggföretag. Vill du passa på att göra andra renoveringar och byggarbeten i samband med att du bygger en altan är det bara att säga till. Vi erbjuder nämligen totalentreprenad i egen regi med duktiga snickare, takläggare, golvläggare, elektriker och mycket mer. Vi har ett helhetskoncept som inte kan misslyckas.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här