Bygga Altan i Enskede & Årsta

Med en nybyggd altan eller trädäck kan du inte bara få en förbättrad livskvalitet utan du kan också höja värdet på din bostad. En altan är en fantastisk investering som du kommer att ha stor användning för – både under sommar såväl som höst och vinter. Vår lokala byggfirma hittar du i Enskede Gård, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen. Vi kan inte bara bygga öppna altaner och trädäck för pool utan vi kan också glasa in terrasser, verandor och altaner för ett året-runt-rum.

Bygga Trädäck

För att säkerställa att du får ett trädäck som verkligen håller riktigt länge använder vi högkvalitativa material!

Bygga Uterum

Vår byggfirma i Enskede kan hjälpa dig att bygga en altan som du får stor glädje av många år!

Bygga Veranda

Du får en veranda som du kan vara riktigt stolt över och som du har stor glädje av år ut och år in.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Enskede & Årsta Vi har byggt altaner i Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Enskede, Årsta, Liljeholmen m.m.

  En lokal byggfirma nära dig

  Det finns många fördelar med att välja en byggfirma som ligger så nära din privata bostad som möjligt. Genom att välja en lokal byggfirma får du ett företag som har stor kunskap om området samtidigt som vi kan ge dig mycket bättre service. Du kan t.ex. få mycket snabbare hjälp, mer flexibla tider och hantverkare som snabbt kan vara ute på plats om något skulle inträffa eller om du snabbt vill ha hjälp med ett altanbygge, nybyggnation eller renovering. Kontakta oss så hjälper vi dig att boka in en tid på en dag som passar dig!

  Kontakta oss så berättar vi mer!

  Är du intresserad av att bygga en altan på din tomt eller är det kanske företaget som förtjänar en fräsch veranda för kaffepauserna? Oavsett vad det är för behov du har och vilken kundgrupp du tillhör är du välkommen att höra av dig till oss. På plats finns det alltid en duktig och kompetent hantverkare som kan hjälpa dig och besvarar alla frågor och funderingar som du kan tänkas ha. Är det ett mindre arbete du efterfrågar kan vi i många fall även ge ett prisförslag direkt över telefon. I annat fall bokar vi in ett gratis platsbesök då vi kommer ut till dig.

  Grymma hantverkare med fokus på kunden

  Vi är riktigt stolta över våra duktiga hantverkare som vet precis vad som krävs för att arbetet ska bli korrekt utfört. Alla våra hantverkare har en lång yrkeserfarenhet och utbildning bakom sig samt kunskap om rådande branschregler. Vi utbildar oss även kontinuerligt för att garantera att vi alltid kan erbjuda dig den bästa servicen och arbetet som är effektivt och fackmannamässigt utfört. Med oss bakom dig kan du vara säker på att du får en av Sveriges bästa altaner på din tomt!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här