Bygga Altan i Farsta & Sköndal

Vi är en lokal byggfirma som erbjuder altanbyggen och trädäck i Farsta, Sköndal. Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen. Genom att arbeta i ett mer begränsat område kan vi garantera att du får mycket bättre service samtidigt som du får snabbare hjälp när du behöver. Vi har många års erfarenhet av byggbranschen och arbetar alltid enligt rådande branschregler. På så sätt får du alltid ett bra och fackmannamässigt resultat som du kan vara stolt över.

Bygga Trädäck

Vi är mycket stolta över arbetet som vår byggfirma kan erbjuda.

Bygga Uterum

Utöver våra kompetenta och serviceinriktade hantverkare får du också en 100 % nöjd kundgaranti!

Bygga Veranda

Professionella hantverkare med kompetens inom verandabygge!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Farsta & Sköndal Vi har byggt altaner i Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp m.m.

  Fackmannamässiga altaner med högkvalitativa material

  Vårt mål är att bygga en altan som står sig så länge det bara är möjligt. Därför är vi alltid mycket noga med valet av material. Vi använder oss endast av högkvalitativt virke när vi bygger din altan, samtidigt som vi samarbetar med de mest professionella leverantörerna. Genom våra bra och nära samarbeten och vårt breda kontaktnät kan vi ge dig en altan eller ett trädäck som tål alla temperaturer och väder. Du hittar oss lokalt i Farsta, Sköndal, Björkhagen Midsommarkransen med omnejd.

  Gratis offert när du hör av dig till oss

  Vi förstår att det är viktigt för dig att kunna planera ditt projekt. Därför erbjuder vi dig alltid kostnadsfria offerter när du hör av dig till oss. Det spelar ingen roll om du kontaktar vår byggfirma som privatperson, företag eller fastighetsägare. Vi kan även boka in ett kostnadsfritt platsbesök av en av våra projektledare. Hör av dig till oss så snart som möjligt så ser vi till att komma ut till dig. Med en altan höjer du inte bara livskvaliteten utan du höjer också värdet på din fastighet. Vi bygger altaner med en mycket lång livslängd och som passar husets karaktär.

  Alltid nöjda kunder med vår garanti

  Med oss bakom dig kan du alltid känna dig trygg och säker. Du får nämligen tillgång till en 100 % nöjd kundgaranti när du anlitar vår byggfirma. Med den garantin kan du känna dig säker på att du blir helt nöjd med resultatet. Skulle det vara så att du är missnöjd med någon del av arbetet behöver du bara slå oss en signal så ser vi till att komma ut till dig. Naturligtvis har vi även en mycket trygg och komplett ansvarsförsäkring som kan täcka upp om det skulle uppstå ett problem eller skada i samband med en olycka. Vi är en byggfirma som du verkligen kan lita på!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här