Bygga Altan i Hägersten & Mälarhöjden

Bor du i Aspudden, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Älvsjö, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta eller Vårberg och vill bygga en fin och modern altan för sommarens alla svala kvällar? Då är vi rätt företag att använda sig av. Tack vare våra många år i branschen kan vi garantera dig ett resultat som du kommer att vara nöjd med. Våra hantverkare har både utbildning såväl som yrkeserfarenhet av att bygga altaner för både sommarstugor, fritidshus, villor, radhus och flerfamiljshus. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Bygga Trädäck

Ska ni bygga ett trädäck som håller riktigt länge? Välj en bra snickare!

Bygga Uterum

Vårt byggföretag erbjuder kompletta lösningar.

Bygga Veranda

Vi är helt säkra på att vi kommer att ge dig ett resultat och en Veranda som du verkligen kan vara stolt över!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Hägersten & Mälarhöjden Vi har byggt altaner i Örnsberg, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Älvsjö, Enskede, Årsta m.m.

  Altanbyggare med många års kunskap

  När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av altan du vill ha. För större arbeten rekommenderar vi först ett gratis platsbesök så att vi får lära känna dig bättre, förstå dina behov och samtidigt titta närmare på förutsättningarna. Våra hantverkare är inte bara duktiga på att bygga altaner utan har även kunskapen som krävs för att erbjuda totalentreprenad i egen regi. Det innebär att du kan anlita oss för så mycket mer än att bara bygga en altan.

  Rådgivning för alla kundgrupper

  Vet du redan med dig att du vill ha en altan som ser ut på ett specifikt sätt? Kanske har du till och med designat och ritat upp den? Många kunder kommer till oss med väldigt specifika önskemål och det är naturligtvis något som vi vill förverkliga. För andra kan det vara svårare att veta vilken typ av altan som passar dem bäst. Då finns vi här för att komma med råd och vägledning så att du får en altan som verkligen passar dig och din bostad. Våra kompetenta hantverkare har många års erfarenhet av att bygga altaner för alla kundgrupper, från fastighetsägare till företag och privatpersoner.

  100 % nöjd kundgaranti

  Vår byggfirma garanterar att du alltid blir helt nöjd med vårt arbete. Under ett och samma tak har vi samlat några av branschens bästa hantverkare inom alla yrkesgrupper. Vår totalentreprenad gör det möjligt för oss att erbjuda snickare, målare och VVS-montörer, men vi har också elektriker, altanbyggare, takläggare, golvläggare och många fler. Det innebär att du aldrig behöver vända dig till fler än en byggfirma när det är dags för renovering, ombyggnation eller nybyggnation i din fastighet, din privata villa och sommarstuga eller i butiken, restaurangen och kontoret. Hör av dig så berättar vi mer!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här