Bygga Altan i Haninge & Vendelsö

Vill du bygga en altan eller ett trädäck som håller riktigt länge? Då kan du vara säker på att vår byggfirma kan ta sig an uppgiften. Vi har många års erfarenhet av att bygga altaner för alla typer av fastigheter – från villor och fritidshus till företag och större flerbostadshus. Du hittar oss lokalt i Haninge och Vendelsö, men också i Västerhaninge, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede och Nacka. Visste du om att du även kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss som privatperson? Med ROT-avdraget reducerar du fakturan med hela 30 %.

Bygga Trädäck

Vår byggfirma garanterar att du alltid blir helt nöjd med vårt arbete.

Bygga Uterum

För större arbeten rekommenderar vi först ett gratis platsbesök så att vi får lära känna dig bättre.

Bygga Veranda

Våra kompetenta hantverkare har många års erfarenhet av att bygga verandor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Haninge & Vendelsö Vi har byggt altaner i Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede och Nacka

  Duktiga hantverkare med öga för detaljer

  Våra altanbyggare kan inte bara bygga trädäck, altan och veranda efter dina önskemål utan har också ett gott öga för detaljer. Tack vare deras långa och gedigna utbildning kombinerad med många års yrkeserfarenhet säkerställer vi att du får en altan som du kan vara stolt över och som samtidigt passar just ditt hus. På plats finns även projektledare och planritare som kan hjälpa dig att bygga en altan efter de förutsättningar som din bostad eller din tomt har. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar!

  Vi åtar oss uppdrag från alla kundgrupper

  Oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare är du välkommen att höra av dig till oss för att bygga altan eller trädäck. Att bygga en altan på egen hand är en mycket komplicerad och tuff uppgift som kräver kunskap såväl som rätt verktyg och maskiner. Vi rekommenderar därför att du lämnar över jobbet till oss istället så att du kan känna dig säker på att arbetet blir korrekt utfört. Naturligtvis ser vi till att lyssna på dina önskemål och behov och därefter ta fram en ritning som passar dig så bra som möjligt.

  Vi hjälper dig med ROT-avdraget

  Majoriteten av alla privatpersoner som anlitar vår byggfirma vill använda ROT-avdraget för att sänka sina kostnader. ROT-avdraget är ett avdrag som tilldelas alla privatpersoner i Sverige och som kommer från Skatteverket. Du behöver inte själv kontakta myndigheterna för att få avdraget när du anlitar oss utan det räcker med att du ger oss ditt personnummer vid bokning. Observera att det är viktigt att du bygger en altan som är sammankopplad med ditt bostadshus för att avdraget ska gälla. Vill du ha en fristående altan kan du inte nyttja ROT-avdraget.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här