Bygga Altan i Hässelby & Vällingby

Våra noggranna och pålitliga snickare på byggföretaget i Hässelby är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa lösningar för altaner och trädäck som passar deras behov och önskemål. Att bygga en veranda eller trädäck är ett utmärkt sätt att öka värdet på ditt hus och skapa en plats där du och din familj kan njuta av det härliga vädret och solen under sommarmånaderna.

Bygga Trädäck

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert för ditt projekt.

Bygga Uterum

Vi är riktiga proffs på att skapa vackra och hållbara altaner och trädäck som kommer att förbättra din utomhusmiljö!

Bygga Veranda

Oavsett om du vill bygga en stor altan eller en mindre veranda så har vi lösningen för dig.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Hässelby & Vällingby Vi har byggt altaner i romsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg m.m.

  Upptäck fördelarna med altan eller trädäck

  Med en altan eller trädäck kan du njuta av utomhuslivet på ett bekvämt och avkopplande sätt. Det är en perfekt plats för att koppla av, läsa en bok eller njuta av en grillmiddag med familj och vänner. En välbyggd altan eller trädäck kan dessutom höja värdet på ditt hus och göra det mer attraktivt för potentiella köpare. Det kan också hjälpa till att sälja ditt hus snabbare om du bestämmer dig för att sälja i framtiden. Vi på byggföretaget i Hässelby kan skräddarsy din altan eller trädäck för att passa dina behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en enkel altan eller en mer avancerad lösning med flera nivåer, kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta platsen för att njuta av utomhuslivet.

  Slå oss en signal redan idag så bokar vi in ett personligt platsbesök för att garantera ett fast pris!

  Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att skapa din drömaltan eller trädäck. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa dig att förverkliga din vision.

  Säkerheten prio ett!

  Vi vill påpeka att säkerheten alltid är en av våra högsta prioriteringar när det kommer till att bygga altaner, trädäck eller verandor åt våra kunder. Våra snickare är välutbildade och erfarna när det gäller byggnation och sätter alltid säkerheten först. Vi ser till att alla nödvändiga åtgärder vidtas för att säkerställa en säker byggnadsprocess och att slutresultatet blir både vackert och hållbart. Med oss kan du känna dig trygg i att du har valt en pålitlig partner för din altan- eller verandabyggnation.

  MIljöfrågan i fokus

  Din altanbyggare i Hässelby arbetar inte bara med högsta kvalitet och säkerhet utan även med miljön i åtanke. Vi använder oss av klimatsmarta metoder och materialval för att minska vår påverkan på miljön. Vi strävar alltid efter att ha så lite negativ påverkan på miljön som möjligt samtidigt som vi skapar de mest hållbara lösningarna för våra kunder. Med oss som samarbetspartner kan du alltså känna dig trygg i att du både får en vacker altan eller veranda och att det sker på ett miljövänligt sätt.

  Förverkliga din vision med ROT-avdraget och vår expertis

  Vi har arbetat med kunder i många områden runt om i Hässelby, inklusive Vällingby, Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna och Kista. Som certifierade och erfarna byggare kan vi hjälpa dig att maximera fördelarna med ROT-avdraget för att bygga en altan eller veranda i Hässelby. Detta avdrag ger dig möjlighet att spara upp till 30% på arbetskostnaden.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här