Bygga Altan i Huddinge

Har du svårt att hitta en byggfirma i ditt område som du verkligen kan lita på? När det är dags att välja byggföretag rekommenderar vi att du alltid läser recensioner och omdömen och att du träffar byggfirman personligen innan du gör ditt val. Med vår lokala byggfirma i Huddinge kan du vara säker på att du får ett fackmannamässigt resultat och en altan eller ett trädäck av högsta kvalitet. Du hittar oss lokalt i Huddinge, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen och Gullmarsplan, men vi har även åtagit oss uppdrag i Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö och Enskede.

Bygga Trädäck

Med oss bakom dig kan du alltid känna dig trygg och säker. Du får nämligen tillgång till en 100 % nöjd kundgaranti!

Bygga Uterum

Fackmannamässiga uterum med högkvalitativa material!

Bygga Veranda

Vi använder oss endast av högkvalitativt virke när vi bygger din veranda.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Huddinge Du hittar oss lokalt i Tullinge, Tumba, Björkhagen Midsommarkransen med omnejd.

  Pålitliga hantverkare med mångårig yrkeserfarenhet

  Att bygga en altan kräver både kunskap och en hel del tid. Därför avråder vi många kunder från att utföra arbetet på egen hand. Känner du dig osäker är det mycket bättre att du tar hjälp av proffsen direkt och på så sätt slipper oroa dig för misstag eller fel som blir svåra eller dyra att korrigera. På vår byggfirma arbetar endast duktiga, utbildade och behöriga hantverkare inom alla yrkesgrupper – från snickare till målare och elektriker. Kontakta oss gärna för att veta mer eller för att beställa en kostnadsfri offert.

  Vi förverkligar dina altandrömmar

  Har du alltid drömt om en egen altan där du kan njuta av sköna sommarkvällar tillsammans med vänner och familj? Kanske vill du bygga ett trädäck runt poolen för att förhindra att smuts och löv smutsar ner? Oavsett vad det är för drömmar och behov du har står vi redo för att hjälpa dig att förverkliga dem. Vi har kunskapen som krävs för att bygga alla olika typer av altaner, verandor, terrasser och mycket mer. Vi kan även erbjuda hjälp med inglasning och isolering av din altan om du vill kunna använda den året runt.

  30 % reducering med ROT-avdraget

  Att bygga en altan eller ett trädäck kan bli en ganska kostsam historia. Därför rekommenderar vi dig att använda ROT-avdraget när du anlitar oss privat. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Det förutsätter dock att du har valt att bygga en altan eller terass som är sammankopplad med din villa, sommarstuga, fritidshus eller radhus. Vi hjälper dig att sköta all kontakt med Skatteverket i samband den ansökan som krävs. Det enda du behöver göra är att säkerställa att du har avdrag kvar att nyttja och att du uppfyller kraven för att få använda avdraget. Observera att ROT-avdrag inte gäller för materialkostnader.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här