Bygga Altan i Järfälla & Jakobsberg

Att bygga en altan eller ett trädäck är ett bra sätt att öka både boendekomfort och fastighetsvärde. Våra kompetenta snickare kan hjälpa dig att skapa en uteplats som passar just dina behov och önskemål. På byggföretaget i Järfälla är vi alla erfarna och specialiserade på att bygga altaner och trädäck för privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er i Järfälla, Kungsängen, Stäket, Kallhäll, Barkarby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö, Jakobsberg, Upplands Bro och Upplands Väsby. Vi har många års erfarenhet och kunskap för att skapa en perfekt uteplats för våra kunder.

Bygga Trädäck

Oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare är du välkommen att höra av dig till oss för att bygga altan eller trädäck.

Bygga Uterum

Våra altanbyggare kan inte bara bygga trädäck, altan och veranda efter dina önskemål utan har också ett gott öga för detaljer!

Bygga Veranda

När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av veranda du vill ha.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Järfälla & Jakobsberg Vi har byggt altaner i Berghem, Viksjö, Jakobsberg, Upplands Bro och Upplands Väsby

  Bygg din drömaltan med oss

  Med vår hjälp kan du skapa en uteplats som du kommer att älska. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Vi tar hand om hela projektet, från planering till byggande och slutligen till färdigställande. Våra medarbetare kommer alltid i tid och vi är noga med att hålla en hög kvalitet på vårt arbete. Vi är även miljömedvetna och använder enbart material av högsta kvalitet för att skapa en uteplats som håller länge.

  Välj rätt tillval för den perfekta altanen

  När du bygger en altan eller ett trädäck finns det många tillval som kan göra din uteplats ännu mer funktionell och attraktiv. Räcken ger inte bara säkerhet utan kan också vara en vacker designdetalj. Markiser skyddar mot sol och regn medan pergola ger en romantisk känsla och ger en möjlighet att hänga upp växter. Belysning skapar en trivsam stämning på kvällen och ger en möjlighet att använda uteplatsen även på natten. Våra byggare kan hjälpa dig att välja de bästa tillvalen för att skapa din drömuteplats.

  ROT-avdraget ger större ekonomiska möjligheter

  Som kund hos oss kan du dra nytta av ROT-avdraget som ger dig en skattereduktion på upp till 30% av arbetskostnaden. Detta gör att det blir mer ekonomiskt fördelaktigt att bygga en altan eller ett trädäck med oss.

  Kostnadsfri offert på alla altanprojekt

  Vi erbjuder även en kostnadsfri offert på ditt projekt. Detta innebär att du kan få en uppskattning på kostnaden innan du bestämmer dig för att genomföra projektet. Vi har en transparent prissättning och våra offerter är alltid konkurrenskraftiga. Kontakta oss idag för att boka ett möte och diskutera dina önskemål och behov. Vi lovar att vi kommer att göra allt för att skapa den perfekta uteplatsen för dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här