Bygga Altan i Johanneshov & Hammarbyhöjden

Vi är en byggfirma som erbjuder duktiga och pålitliga hantverkare när du vill bygga en altan eller ett trädäck i Johanneshov, Hammarbyhöjden, Hammarbyhamnen, Björkhagen, Blåsut, Enskede, Årsta, Dalen, Kärrtorp, Nacka eller Källtorp. Hos oss arbetar endast duktiga och utbildade hantverkare som kan hjälpa dig att bygga en altan som passar just din fastighet – oavsett om det är en villa, fritidshus eller sommarstuga som det handlar om. Vi kan även bygga en altan eller ett trädäck för fastighetsägare eller företagare i hela Stockholmsområdet med omnejd.

Bygga Trädäck

Vi bygger altaner för fastighet, företag och privatpersoner!

Bygga Uterum

Söker du efter en professionell, pålitlig, trevlig och serviceorienterad byggfirma i södra Stockholm?

Bygga Veranda

Vi förverkligar dina veranda-drömmar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Johanneshov & Hammarbyhöjden Vi har byggt altaner i Hammarbyhamnen, Björkhagen, Blåsut, Enskede, Årsta, Källtorp m.m.

  Din lokala byggfirma i Johanneshov och Hammarbyhöjden

  Oavsett om det är ett stort eller litet projekt som du behöver hjälp med kan du räkna med att vår byggfirma är redo att ta sig an uppgiften. Med oss är inget arbete för enkelt eller för komplicerad och vi har alltid resurserna som krävs för att garantera ett bra slutresultat. Alla våra altanbyggen är noga planerade för att de ska passa dig och dina önskemål så bra som möjligt. Naturligtvis avslutar vi alltid med en opartisk besiktning för bästa möjliga slutresultat och en altan som du verkligen kan känna dig trygg med, både under sommarens hetaste dagar såväl som under de kalla vintermånaderna.

  Totalentreprenad med kompetenta hantverkare

  Vill du passa på att bygga taket i samband med att du bygger en altan eller vill du kanske fräscha upp fasaden när du ändå är igång? Vår byggfirma är experter på altaner och trädäck, men vi kan också erbjuda totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vi har duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper under ett och samma tak. Vi kan således finnas där under hela din renovering, ombyggnation eller nybyggnation. Du bestämmer hur mycket eller hur lite som vi ska hjälpa dig med!

  Slå oss en signal för ett fast kostnadsförslag idag

  Vill du veta hur mycket det kommer kosta dig att bygga en altan, veranda eller trädäck? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi erbjuder inte bara gratis offert till alla kundgrupper utan vi kan också komma ut på ett gratis platsbesök och garantera ett fast pris. Fördelen med ett fast pris är att du aldrig behöver oroa dig för dolda avgifter. Du kan således planera ditt projekt mycket enklare och hålla fast vid den budget som du har satt upp. Med vår byggfirma blir det enkelt att bygga den altan som du drömt om.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här