Bygga Altan i Kungsängen & Upplands-Bro

Det finns flera fördelar med att investera i en riktigt snygg och trevlig altan eller trädäck. Med en altan, terrass eller veranda får du spendera mer tid ute i den friska luften, samtidigt som du har nära till ditt eget hem, ditt företag eller din fastighet. Vår lokala byggfirma arbetar inom hela Stockholmsområdet, med fokus på Kungsängen, Bålsta, Håbo, Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn, Kräggla, Segersta och Hjälstaviken. Vi finns även i Viby äng, Fagerdahl, Katrinedal, Ullevi, Enköping, Upplands Bro, Kungsängen, Kallhäll, Täby, Viksjö, Djursholm, Sollentuna, Sigtuna, Märsta och Danderyd med omnejd.

Bygga Trädäck

När vi kommer ut på ett personligt platsbesök tittar vi först på förutsättningarna för att bygga den altan som du vill ha.

Bygga Uterum

Kontakta oss för att få mer information eller för att beställa en kostnadsfri offert på ditt arbete.

Bygga Veranda

Med oss blir det enkelt att bygga den veranda som du alltid drömt om.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Kungsängen & Upplands-Bro Vi har byggt altaner i Håbo, Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn m.m.

  Ansvarsförsäkring och 100 % nöjd kundgaranti för alla kundgrupper

  Vi är en byggfirma som alltid sätter kundens säkerhet och trygghet i fokus. Detta är något som vi kan säkerställa genom att erbjuda en riktigt bra kundgaranti för alla våra kunder, samtidigt som vi garanterar utbildade och behöriga hantverkare inom alla yrkeskategorier. Som om detta inte vore nog har vi även en ansvarsförsäkring som täcker upp för skador som kan uppstå i samband med olyckor. Med oss kan du således alltid känna dig helt trygg – från första kontakt med oss till slutbesiktning med en auktoriserad fackman.

  Miljövänlig byggfirma med konkurrenskraftiga priser

  Vi har jobbat riktigt hårt för att kunna erbjuda dig det absolut bästa. Därför kan du vara säker på att du alltid får konkurrenskraftiga priser när du väljer att anlita oss för bygge av altan, veranda, terrass eller trädäck. Vi är också en byggfirma som arbetar med miljön i fokus. Det innebär bland annat att vi alltid återbrukar och återvinner materialrester efter en renovering, ombyggnation eller nybyggnation. Vill du veta mer om hur vi satsar på miljövänliga altaner är du välkommen att höra av dig till oss. Vi finns på plats för att hjälpa dig med alla frågor och funderingar.

  Totalentreprenad i samband med renovering

  Vår byggfirma är experter på att bygga trädäck och altaner, men visste du att vi även erbjuder totalentreprenad? Tack vare vå rlånga erfarenhet av branschen och våra fina samarbetspartners kan vi hjälpa dig med många olika typer av bygg- och renoveringsarbeten. Vi kan t.ex. bistå med elektriker om du vill dra golvvärme ut till din inglasade altan eller varför inte passa på att anlita en målare som målar altanen i just den färg som du vill ha den. Med vår byggfirma är inget jobb för stort eller för litet och vi tar oss gärna an alla möjliga uppgifter.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här