Bygga Altan på Lidingö

Altaner är något som länge varit mycket populärt. Med en altan kan du spendera mer tid utomhus, utan att faktiskt lämna ditt eget hem, samtidigt som du får en fin detalj som ökar fastighetens värde. Vår byggfirma hittar du lokalt i Lidingö, Gåshaga, Herserud, Hersby, Brevik, Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg, Skärsätra, Torsvik, Näset, Killinge, Rudboda, Gångsätra, Storholmen, Sticklinge, Mosstorp, Högberga, Kyrkviken, Mölna, Ekholmsnäs, Askrike och Gåshaga. Vi erbjuder helhetslösningar som passar de flesta, såväl som skräddarsydda lösningar efter just dina behov och önskemål. Hör av dig så berättar vi mer om våra tjänster!

Bygga Trädäck

När du anlitar vår byggfirma är det alltid du och dina önskemål som står i fokus.

Bygga Uterum

Stort kontaktnät med duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper!

Bygga Veranda

Vill du veta mer om vilka tjänster vi kan erbjuda är du välkommen att höra av dig till oss!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck på Lidingö & Skärgården Vi har byggt altaner i Mosstorp, Högberga, Kyrkviken, Mölna, Ekholmsnäs, Askrike och Gåshaga!

  Altaner och trädäck för privatpersoner

  Med en fin och välbyggd altan kan du få en skön plats att spendera soliga sommardagar, familjemiddagar eller varför inte 50-års kalaset. En altan kan byggas på många olika sätt och det är bara din egen fantasi som sätter gränser. Vi har kunskapen som krävs för att bygga både altaner och trädäck i alla möjliga storlekar, såväl som i olika designer och i olika material. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vad du vill ha och våra duktiga och serviceorienterade hantverkare kommer därefter ut och hjälper dig med hela projektet.

  Vi finns med dig från början till slut

  Att bygga en altan på egen hand är ett arbete som vi avråder dig från att genomföra själv. Altaner kan till synes se ganska enkla ut att sätta ihop, men sanningen är att det krävs både tid, kunskap och rätt verktyg för att arbetet ska bli korrekt utfört. Med vår byggfirma får du:

  • Professionella hantverkare inom alla yrkesgrupper
  • Hantverkare med expertis inom altanbygge och trädäck
  • Skräddarsydda lösningar efter just dina behov
  • Kostnadsfria offerter
  • En trygg och bra ansvarsförsäkring
  • Altaner för fastigheter, BRF, företag och privatpersoner
  • Lokal byggfirma som finns nära dig

  100 % nöjd kundgaranti med vårt byggföretag

  Vi känner oss mycket säkra på att du kommer bli nöjd med din altan, men för att du verkligen ska känna dig trygg erbjuder vi också en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av. Garantin är mycket enkel och innebär att du alltid har rätt att säga till oss om du är missnöjd med någon del av vårt arbete. Vi kommer då ut till dig så snabbt som möjligt och åtgärdar problemet direkt. Har vi ännu inte lämnat arbetsplatsen ser vi naturligtvis till att stanna kvar, för ett helt fläckfritt resultat!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här