Bygga Altan i Märsta & Sigtuna

Har du en tomt som du inte använder till fullo? Då kan det vara en god idé att investera i en fin altan eller ett trädäck i trädgården. Trädäck passar lika bra i anslutning till ditt bostadshus, som en veranda, såväl som runt poolen för att förhindra att smuts och löv kommer ner i vattnet. Våra altanbyggare bygger högkvalitativa altaner och verandor i bland annat Märsta, Sigtuna Uppsala, Håbo, Grillby, Upplands Väsby, Granby, Knivsta, Eriksson, Räfsta, Skogby, Krogsta, Odensala, Rosersberg, Enköping, Brunna, Droppsta, Kättsa och Brista, samt i området kring Rolsta med omnejd.

Bygga Trädäck

Alla hantverkare som arbetar hos oss har kunskapen som krävs för att bygga altaner i alla möjliga storlekar och former.

Bygga Uterum

Vi har också mycket goda recensioner och omdömen från tidigare kunder!

Bygga Veranda

Med vår byggfirma är inget jobb för stort eller för litet och vi tar oss gärna an alla möjliga uppgifter.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Märsta & Sigtuna Vi har byggt altaner i Skogby, Krogsta, Odensala, Rosersberg, Enköping, Brunna, Droppsta, Kättsa m.m.

  Trädäck, veranda eller terrass – du väljer!

  Oavsett vad det är för typ av altan du vill ha kan vi se till att hjälpa dig. Vi bygger inte bara klassiska altaner för villor och radhus, utan kan också bygga inglasade altaner, terrasser och verandor efter just dina önskemål. Du berättar bara för oss vad du vill ha och vi ser till att förverkliga dina drömmar. Är det något vi är riktigt duktiga på är det att bygga altaner. Vi har även samarbete med några av Sveriges bästa leverantörer, vilket garanterar en altan som håller en mycket hög kvalitet!

  Alltid bästa priser med vår byggfirma

  Vill du vara säker på att du får tillgång till de bästa priserna och samtidigt får en altan av hög kvalitet? Då är det helt klart vår byggfirma som du ska vända dig till. Vi har arbetet mycket hårt för att se till att du får en altan som är högkvalitativ och som kan klara av Sveriges alla varierande temperaturer och väder, samtidigt som du inte ska behöva oroa dig för dolda avgifter eller skyhöga kostnader. Naturligtvis är vi även registrerade för F-skatt, så att du kan använda ROT-avdraget för ytterligare 30 % reducering.

  Kontakta våra kundtjänst så pratar vi mer!

  Har du frågor om hur det går till när vi bygger altaner eller vill du veta mer om vår utbildning, tidigare projekt eller hur vår ansvarsförsäkring fungerar? Hos oss är alla frågor välkomna och det enda du behöver göra är att lyfta på luren eller skicka iväg ett mejl. Vi finns alltid på plats för att hjälpa dig att planera ditt nästa byggprojekt, oavsett om det är en altan eller inglasad terrass som du är intresserad av. När vi ändå har dig på tråden kan vi även sätta ihop en kostnadsfri offert på ditt arbete.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här