Bygga Altan i Nacka & Saltsjö-Boo

Söker du efter en professionell, pålitlig, trevlig och serviceorienterad byggfirma i Nacka, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Lännersta, Vikingshill, Ektorp, Stensö eller Jarlaberg? Då har du kommit helt rätt! Vår lokala byggfirma erbjuder dig bästa service från början till slut och garanterar ett fackmannamässigt resultat varje gång. Vi har många års erfarenhet av byggbranschen och följer alltid rådande branschregler. Våra altaner är kända för att vara moderna, snyggt designade och tillverkade i mycket hållbara material.

Bygga Trädäck

Har du alltid drömt om en egen altan där du kan njuta av sköna sommarkvällar?

Bygga Uterum

Vårt mål är att bygga ett uterum som står sig så länge det bara är möjligt.

Bygga Veranda

På så sätt får du alltid ett bra och fackmannamässigt resultat som du kan vara stolt över.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Nacka & Saltsjö-Boo Vi har byggt altaner i Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik m.m.

  Konkurrenskraftiga priser på alla tjänster

  För oss är det viktigt att du som kund aldrig känner att du behöver vända dig till en annan byggfirma på grund av priserna. Samtidigt är vi mycket måna om att du får en altan som är byggd i högkvalitativt material och med de bästa och säkraste metoderna. Vi erbjuder därför några av marknadens bästa priser på våra altaner, verandor, terrasser och trädäck. Det enda som krävs är att du slår oss en signal eller skickar iväg ett mejl så att vi kommer i kontakt med varandra. Då kan du även passa på att beställa en gratis offert på arbetet.

  Altaner för fastighet, företag och privatpersoner

  Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med många olika typer av kunder och det är något som vi är mycket stolta över. Denna erfarenhet har inte bara gett oss den kunskap vi behöver för att kunna ta oss an olika typer av projekt i alla möjliga storlekar utan har också gett oss en förståelse för allas unika önskemål och behov. Idag hjälper vi både fastighetsägare, BRF:er, företag och privatpersoner med att bygga fina och hållbara terrasser och altaner. Du berättar för oss vad du vill ha och vi ser till att förverkliga dina drömmar.

  Trygg ansvarsförsäkring som du kan luta dig mot

  Vårt mål är att alla kunder ska kunna känna sig trygga och ett sätt att säkerställa detta på är att vi har vår kompletta ansvarsförsäkring. Med hjälp av vår försäkring kan du känna dig trygg med att både du och din bostad är helt skyddad om en olycka skulle vara framme. Vår försäkring täcker även upp för våra duktiga och kompetenta hantverkare när de befinner sig ute på plats hos dig som kund. Kombinera detta med vår utomordentliga nöjdkundgaranti och du blir garanterad ett resultat som du kan vara nöjd med.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här