Bygga Altan i Norrtälje

Har du villa, fritidshus eller sommarstuga i Norrtälje, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna eller Finsta? Då kan du anlita vår byggfirma för att bygga en snygg altan eller ett vackert trädäck på din tomt. En altan är en perfekt plats för sommarens alla middagar och grillningar, men om den isoleras och glasas in kan den även användas under årets kallare och mörkare dagar. Vår byggfirma är experter på att bygga altaner av högsta kvalitet och finns tillgängliga för både fastighetsägare, privatpersoner och företag i Norrtälje med omnejd.

Bygga Trädäck

Professionella hantverkare inom alla yrkesgrupper!

Bygga Uterum

Altanbyggare med expertis inom altanbygge och uterum!

Bygga Veranda

Skräddarsydda lösningar efter just dina behov.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Norrtälje Vi har byggt altaner i Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta m.m.

  Moderna altaner med lång livslängd

  När du anlitar oss kan du inte bara vara säker på att du får en altan som är snygg och som matchar husets karaktär, utan du får också en altan som har en mycket lång livslängd och som enkelt kan stå emot väder och vind. Vi använder oss av de bästa leverantörerna på marknaden som garanterar hållbara och högkvalitativa material. Det ger dig en altan som inte bara är snygg för stunden, utan som håller sig år ut och år in utan några som helst problem.

  Kompetenta hantverkare med ett öga för detaljer

  På vår byggfirma arbetar endast duktiga och utbildade hantverkare. Därför kan du vara säker på att arbetet alltid blir fackmannamässigt utfört och att vi följer rådande branschregler. Våra hantverkare garanterar:

  • En altan som har en mycket lång livslängd
  • Altan, terrass, veranda eller trädäck för alla fastighetstyper
  • Professionell och opartisk slutbesiktning för bästa resultat
  • Kostnadsfria offerter och gratis platsbesök
  • Mångårig yrkeserfarenhet
  • 100 % nöjd kundgaranti och en trygg ansvarsförsäkring

  Vi ser till att du alltid är skyddad

  Med vår ansvarsförsäkring kan du som kund alltid känna dig säker på att du, ditt hem och våra hantverkare är skyddade när de befinner sig ute på plats hos dig. Vi har en mycket komplett och bra ansvarsförsäkring som är noga utvald för att ge det bästa skyddet om en olycka skulle vara framme. Vill du veta mer om hur vår försäkring fungerar eller har du andra frågor och funderingar som du behöver svar på? Det enda du behöver göra är att slå oss en signal. Du kan också kontakta oss för att boka in ett gratis platsbesök där du får möjlighet att prata direkt med en kunnig och utbildad handledare. Med oss blir det enkelt att bygga den altan som du alltid drömt om.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här