Bygga Altan i Skarpnäck & Bagarmossen

Det finns många bra och professionella byggfirmor som du kan anlita när du vill bygga trädäck eller altan. Vill du däremot vara säker på att du får den bästa servicen är det vårt byggföretag i Skarpnäck du ska använda dig av. Vi finns även i Bagarmossen, Pungpinan, Kärrtorp, Tallkrogen, Enskede, Larsboda, Farsta, Lindalen, Farsta gård, Fagersjö, Liseberg och Älvsjö. Vi har även kunder i Nacka, Älta, Tyresö, Bollmora, Kumla, Trångsund och Mörtvik. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller för att få veta mer om de tjänster som vi kan erbjuda dig.

Bygga Trädäck

Det finns många fördelar med att välja en byggfirma som ligger så nära din privata bostad som möjligt.

Bygga Uterum

Våra altanbyggare bygger trädäck, altan och uterum! Kontakta oss!

Bygga Veranda

När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av veranda du vill ha.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Skarpnäck & Bagarmossen Vi har byggt altaner i Enskede Gård, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö m.m.

  Professionella hantverkare med kompetens inom altanbygge

  När du ska bygga en altan är det mycket viktigt att du väljer ett företag som du kan lita på och som du känner dig trygg med. Vår byggfirma har mångårig kompetens och kunskapen som krävs för att bygga trädäck och altaner för alla kundgrupper. Vi arbetar främst med privatpersoner, men kan också hjälpa dig som fastighetsägare och företagare med en fin altan till din verksamhet. På plats hos oss finns duktiga hantverkare såväl som planritare som tar fram den bästa designen för dig och för din bostad. Hos oss får du även gratis offert!

  Anlita oss för totalentreprenad

  Våra hantverkare är grymma på att bygga altaner och verandor, men vi är också riktiga fenor på andra byggarbeten. Därför kan du med fördel anlita oss när du ska göra en större renovering i din bostad eller när du vill ha hjälp med ombyggnation eller nybyggnation. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi, vilket kommer till stor fördel för dig som vill slippa anlita flera olika byggfirmor för arbetet. Vi kan alltså bistå med både altanbyggare såväl som elektriker, snickare, målare, VVS-montörer och mycket mer.

  Kontakta oss för mer information om vår verksamhet!

  Vi är mycket stolta över arbetet som vår byggfirma kan erbjuda. Därför är du alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vårt företag och vad vi kan göra för just dig. Utöver våra kompetenta och serviceinriktade hantverkare får du också en 100 % nöjd kundgaranti såväl som en ansvarsförsäkring som du kan luta dig mot. Skulle det vara så att du är missnöjd med vårt arbete kan du alltid höra av dig till oss. Vi kommer då ut till dig och åtgärdar problemet direkt, alternativt bokar in en dag som passar dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här