Bygga Altan i Södertälje

Södertälje är ett mycket vackert område där både flerbostadshus och villor är mycket populära bostadsalternativ. Äger du en villa eller ett radhus med en större tomt kanske du vill passa på att bygga en altan eller ett vackert trädäck? Hör gärna av dig till vår byggfirma så kan vi hjälpa dig att komma ihåg så snabbt som möjligt. Vi är specialister på att bygga altaner och har mångårig erfarenhet och kunskap inom branschen. Du hittar oss i Södertälje, Nykvarn, Mariekäll, Glasberga, Järna, Mörkö, Ritorp, Mölnbo, Viksberg, Gnesta, Rosenlund, Enhörna, Hölö, Oaxen, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tumba, Tullinge och Norsborg.

Bygga Trädäck

Vi är ett byggföretag som alltid håller våra löften och arbetar effektivt för att slutföra varje projekt i tid och enligt budget.

Bygga Uterum

Vi kan hjälpa till med allt från design och ritningar till materialval och byggnation.

Bygga Veranda

När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av veranda du vill ha.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Södertälje Vi har byggt altaner i Hölö, Oaxen, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tumba, Tullinge och Norsborg.

  Trädäck och altaner med en mycket lång livslängd

  Om du ska lägga pengar på en altan eller ett trädäck vill du naturligtvis vara säker på att det kommer hålla länge. Med vår byggfirma kan du luta dig tillbaka och se hur ditt projekt säkert tar sin form. Vi använder oss endast av högkvalitativa material, säkra redskap och maskiner, samt välbeprövade och trygga metoder för ett fläckfritt resultat och en altan som du kan vara riktigt stolt över. Kontakta oss idag för att boka in ett gratis platsbesök eller för att beställa en gratis offert över telefon.

  100 % nöjd kundgaranti för fastighetsägare, företag och privatpersoner

  Visste du att vår kundgaranti inte bara gäller för privatpersoner, utan att den också är tillgänglig för dig som företagare eller fastighetsägare. Även fastigheter och företag kan vara i behov av en fin och fräsch altan eller veranda, t.ex. för att erbjuda de anställda en trevlig plats att njuta av solen under luncherna. Vi bygger altaner för alla typer av behov och det enda som krävs är att du hör av dig till oss. Genom åren har vi dessutom arbetet med många olika fastighetstyper – från sommarstugor till kommersiella fastigheter.

  Hantverkare inom alla yrkesgrupper för din bekvämlighet

  På vår byggfirma arbetar snickare med många års yrkeserfarenhet inom branschen. Du kan således känna dig trygg med att de hantverkare som kommer ut till dig vet exakt vad de ska göra. Redan innan vi sätter igång på plats kommer vi nämligen att skapa en skräddarsydd plan för just ditt projekt. Du får även en personlig handledare som är med dig hela vägen från början till slut och som garanterar att arbetet blir korrekt utfört. Vår byggfirma ger dig professionalism hela vägen från början till slut – varje gång.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här