Bygga Altan i Sollentuna

Vi hjälper dig med att bygga altan eller trädäck i Sollentuna och omkringliggande områden. Med vårt kunnande och erfarenhet inom området kan vi ta hand om hela projektet, från design till färdig installation. Nedan följer några av de tjänster vi kan erbjuda för att göra din drömaltan till verklighet.

Design & planering

Vi hjälper dig att skapa den perfekta designen för din altan eller trädäck. Vi tar hänsyn till din bostads arkitektur, trädgårdens storlek och stil samt dina egna önskemål och behov.

Materialval

Vi har ett brett utbud av material att välja mellan såsom trä, kompositmaterial, sten eller betong. Vi hjälper dig att välja rätt material för din altan och trädäck som passar din stil, budget och underhållsbehov.

ROT-avdrag

Vi erbjuder ROT-avdrag för att hjälpa dig att spara pengar på projektet. Du kan få upp till 30% av arbetskostnaden avdraget från din skatt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Sollentuna Vi har byggt altaner i Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Täby, Gribbylund m.m.

  Bygg en altan i Sollentuna lagom till vår och sommar

  När våren gör sitt intåg och solen börjar skina efter en lång höst- och vintersäsong sprids både hopp och värme i Sollentuna. Det är en underbar tid att vara utomhus och njuta av det varmare vädret vilket gör att det är en perfekt tid att bygga en altan. Hos oss får du hjälp och service för att förbereda ditt projekt och våra hantverkare färdigställer arbetet i tid så att du kan se fram emot många underbara sommardagar på din nya altan i Sollentuna. Se våra referensprojekt för inspiration. Att unna sig att bygga en altan i Sollentuna är en fantastisk känsla och hos oss kan du förverkliga din dröm. Vi strävar efter att du som kund ska kunna njuta av ljuvlig morgonvärme, sköna temperaturer på dagarna eller lagom varm kvällssol på en altan som passar dina behov och önskemål.

  Kostnadsfri offert för en bättre planering

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert på ditt projekt. Vi tar hand om allt från planering och design till installation och efterarbete. Vi har erfarenhet av att bygga altaner och trädäck i Sollentuna och omkringliggande områden som Upplands Väsby, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att skapa den perfekta uteplatsen för dig och din familj!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här