Bygga Altan i Solna

När våren äntligen gör sitt intåg efter en lång höst- och vintersäsong och solens strålar börjar värma upp oss fylls vi av både hopp och värme. Att vara utomhus och känna den första vårsolen är underbart och det är en glädje att kunna sitta ute, fika, äta och bara njuta av sommarhalvåret. Det är en perfekt tid att bygga en veranda eller ett trädäck.

Bygga Trädäck

Oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare är du välkommen att höra av dig till oss för att bygga altan eller trädäck.

Bygga Uterum

Våra altanbyggare kan inte bara bygga trädäck, altan och veranda efter dina önskemål utan har också ett gott öga för detaljer!

Bygga Veranda

När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av veranda du vill ha.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Solna Vi har byggt altaner i Huvudsta, Gamla Råsunda, Hagastan, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Ulriksdal m.m.

  Skapar vackra altaner i Stockholm

  Vi är riktiga proffs på att skapa vackra och hållbara altaner och trädäck som kommer att förbättra din utomhusmiljö och ge dig och din familj en plats att koppla av och njuta av solen. Vi har arbetat med villaägare, fastighetsägare, BRF:er och företag runt om i Solna under många år och har byggt ett rykte som en pålitlig och professionell partner för utomhusprojekt.

  Här är några anledningar till varför det är en bra idé att bygga en altan eller ett trädäck:

  1. Förbättrar din utomhusmiljö – En altan eller ett trädäck ger dig möjlighet att njuta av din trädgård på ett helt nytt sätt. Det ger dig en plats att sitta och koppla av eller bjuda in vänner och familj för en grillfest. 
  2. Ökar värdet på din fastighet – En välbyggd altan eller ett trädäck kan vara en viktig faktor när det kommer till att öka värdet på din fastighet. Det är en attraktiv funktion som potentiella köpare kan vara villiga att betala extra för. 
  3. Skapar en extra plats att umgås på – Om du har en stor familj eller ofta har gäster kan en altan eller ett trädäck vara en utmärkt lösning för att skapa extra utrymme att umgås på.

  Vi tar oss an hela Solnaområdet

  Vi är din altanbyggare i Solna som har arbetat med kunder i hela Solnaområdet, inklusive Huvudsta, Gamla Råsunda, Hagastan, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Ulriksdal, Sollentuna, Kista, Bromma, Sundbyberg, Duvbo, Spånga, Danderyd och Djursholm. Oavsett var du bor så kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta utomhusmiljön för dig och din familj. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ROT-avdrag för att bygga altan eller veranda i Solna. Detta innebär att du kan få upp till 30% av arbetskostnaden avdraget från din skatt vilket kan göra det mycket mer överkomligt att investera i en ny altan eller ett trädäck.

  Njut av naturen och solen på en altan

  Vi på vårt byggföretag i Solna vill hjälpa dig att förverkliga din dröm om att öppna dörren till ditt hem och blicka ut över den altan som du lät oss bygga inför den här säsongen. Vårt mål är att du som kund ska kunna njuta av sval morgonvärme, sköna temperaturer på dagarna eller lagom varm kvällssol på en altan som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål.

  Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert för ditt projekt

  Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa den perfekta utomhusmiljön för din fastighet i Solna och dess omgivningar.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här