Bygga Altan i Spånga

Bor du i Spånga, Hässelby, Vällingby, Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna eller Kista med omnejd och är på jakt efter en bra och seriös byggfirma? Då är vi rätt hantverkare för uppdraget. Vi är inte bara mycket pålitliga och noggranna, utan vi har också kunskapen som krävs för att erbjuda skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss för att få mer information eller för att beställa en kostnadsfri offert på ditt arbete.

Bygga Trädäck

Med oss blir det enkelt att bygga den altan som du alltid drömt om.

Bygga Uterum

Vi är en byggfirma som alltid sätter kundens säkerhet och trygghet i fokus.

Bygga Veranda

Med en fin och välbyggd veranda kan du få en skön plats att spendera soliga sommardagar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Spånga Vi har byggt altaner i Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna eller Kista

  Vi bygger fina altaner som matchar din fastighet

  När vi bygger våra populära altaner eller trädäck är vi mycket noggranna med att de ska matcha bostadshuset eller din fastighet. När vi kommer ut på ett personligt platsbesök tittar vi först på förutsättningarna för att bygga den altan som du vill ha. Därefter åker vi tillbaka till kontoret för att sätta ihop en offert och när du känner dig redo att boka är det bara att du hör av dig. Du kan med fördel slå en signal till någon av våra duktiga hantverkare för att få veta mer om våra altaner och altanbyggen, men du kan också skicka iväg ett mejl.

  Lägre kostnader när du nyttjar ROT-avdraget

  Visste du att du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss för privat bruk? Med hjälp av det här avdraget blir det lättare för dig att ha råd med den altan eller veranda som du alltid drömt om, alternativt för att spara pengar. Avdraget ger en sammanlagd reducering med 30 %. Vi sköter kontakten och ansökan hos Skatteverket, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på sådant som du tycker är roligare. Sammanlagt kan du använda upp till 50.000 kronor om åren med hjälp av ROT-avdraget.

  Professionella altanbyggare i Spånga

  Det finns mängder med olika typer av altaner och trädäck att välja mellan och det gör det enklare för dig att hitta ett alternativ som passar just dig och dina behov. Vi har kunskapen som krävs för att bygga allt från klassiska och traditionella altaner till verandor, moderna uterum, vinterträdgårdar, terrasser och mycket mer. Vi kan dessutom skräddarsy lösningar så att de blir specifikt anpassade efter det du vill ha och det som fungerar på just ditt hus, din villa, radhus, sommarstuga, butik, restaurang eller till och med din egen fastighet. Kontakta oss redan idag!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här