Bygga Altan i Sundbyberg

Din byggfirma i Sundbyberg är experter på att bygga altaner och trädäck som passar just dina önskemål och behov. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er i Sundbyberg och omkringliggande områden som Solna, Bromma, Ursvik, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby, Duvbo, Järfälla, Kista och Täby.

Bygga Trädäck

Oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare är du välkommen att höra av dig till oss för att bygga altan eller trädäck.

Bygga Uterum

Våra altanbyggare kan inte bara bygga trädäck, altan och veranda efter dina önskemål utan har också ett gott öga för detaljer!

Bygga Veranda

När du hör av dig till oss för första gången vill vi gärna veta mer om vilken typ av veranda du vill ha.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Sundbyberg Vi har byggt altaner i Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby, Duvbo, Järfälla, Kista och Täby.

  En ny altan höjer din bostads värde

  En välbyggd altan kan inte bara ge dig en plats att njuta av solen på utan kan också höja värdet på din bostad. Det är ett utmärkt sätt att få ut mer av din trädgård eller uteplats och skapa en extra yta för avkoppling eller för att bjuda in gäster.

  Kontakta oss idag för att komma igång med ditt altanprojekt och höj värdet på din bostad

  Med vår erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa dig att skapa en uteplats som passar just dig och din stil. Vi arbetar noggrant och säkerställer att alla våra projekt är byggda för att hålla. Som kund hos oss kan du även ta del av ROT-avdraget och spara pengar på ditt altan- eller trädäcksbygge.

  Använd din veranda eller altan året runt

  En altan behöver inte vara beroende av årstiderna för att kunna användas. Med några smarta lösningar kan du njuta av din uteplats året om. Ett alternativ är att bygga en altan med tak för att skydda mot regn och snö eller att bygga en inglasad del som släpper in solen men skyddar mot höstvindarna. Om du vill ha en helt inglasad uteplats kan vi självklart hjälpa dig med det också. För att höja mysfaktorn kan vi installera mjuka spotlights och möjligtvis infravärme om verandan kommer att användas mycket på kvällen. Kontakta oss för att diskutera de bästa lösningarna för din altan så hjälper vi dig att skapa en uteplats som fungerar året om.

  En kostnadsfri offert som första steg

  Vi erbjuder kostnadsfria offerter där vi går igenom alla detaljer kring ditt projekt och ger dig en uppskattning av kostnaden. Vi är stolta över att erbjuda en hög kvalitet på vårt arbete och att vi alltid kommer i tid till våra kunder.   Oavsett om du vill ha en altan med plats för en stor grillhörna eller ett trädäck med en härlig utsikt över omgivningen så kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att skapa din drömaltan!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här