Bygga Altan i Täby

Att bygga en altan eller trädäck är ett fantastiskt sätt att skapa en utomhusplats för avkoppling och underhållning. I Täby finns det många alternativ när det gäller att bygga en altan eller trädäck, men det är viktigt att välja rätt altanbyggare för att få den bästa möjliga upplevelsen. Våra experter är proffs på verandor och altanbyggnation i olika utföranden och ger dig både en värdehöjande altan samtidigt som du också får en uteplats att njuta av.

Bygga Trädäck

Vi ser fram emot att arbeta med dig för att skapa den perfekta uteplatsen för dig och din familj.

Bygga Uterum

Vi tar hand om allt från planering och design till installation och efterarbete

Bygga Veranda

Vi har en transparent prissättning och våra offerter är alltid konkurrenskraftiga.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Täby Vi har byggt altaner i Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge samt Ella Park!

  Varför du ska anlita en professionell altanbyggare i Täby?

  Att bygga en altan eller trädäck är en stor investering i ditt hem, och det är viktigt att få det gjort på rätt sätt. Att anlita din professionella altanbyggare i Täby har många fördelar:

  Expertis och erfarenhet

  Vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att bygga en altan eller trädäck som är säker, hållbar och vacker. Våra snickare har utbildning och erfarenhet inom konstruktion, byggnormer och materialkunskap vilket gör dem kvalificerade att genomföra arbetet på rätt sätt. Hos oss får du erfarenhet, pålitlighet och kompetens i en och samma byggfirma. Hör av dig till oss om du bor eller verkar i Täby, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge samt Ella Park Danderyd.

  Rätt verktyg och utrustning

  Att bygga en altan eller trädäck kräver rätt verktyg och utrustning för att göra jobbet på ett effektivt och säkert sätt. Vi har tillgång till alla nödvändiga verktyg och utrustning för att göra jobbet på rätt sätt.

  Kvalitetsmaterial

  Att använda högkvalitativa material är avgörande för att bygga en altan eller trädäck som är säkert, hållbart och vackert. Våra hantverkare har tillgång till högkvalitativa material och vet vilka material som är bäst för ditt projekt.   Innan du börjar bygga din altan eller trädäck är det viktigt att tänka på designen. Tänk på vilken typ av altan eller trädäck som skulle passa bäst för ditt hem och din livsstil. Du kanske vill ha en altan som är ansluten till ditt kök eller vardagsrum för enkel tillgång, eller så kanske du vill ha en fristående altan som fungerar som en avskild oas i din trädgård. Oavsett vilka dina idéer är eller hur långt du förverkligat dem kan vi agera både bollplank och experter när det kommer till både planering och själva byggprocessen.

  Välj ett vackert altanbygge med ROT-avdrag

  När du väljer att bygga en altan eller veranda i Täby kan du få ROT-avdrag på tjänsterna. ROT-avdrag är en skattereduktion som du kan få när du anlitar oss som professionell altanbyggare för att bygga din altan eller veranda.  För att få ROT-avdrag måste altanbygget eller verandan uppfylla vissa kriterier såsom att det ska vara en fastighet som du äger och att arbetet måste utföras av en registrerad och godkänd altanbyggare. När du väljer att anlita din altanbyggare i Täby för att bygga din altan eller veranda kan du vara säker på att vi kommer att hjälpa dig att få ROT-avdrag på våra tjänster. Vi kommer att hantera alla nödvändiga papper och ansökningar för att säkerställa att du får den skattereduktion du är berättigad till.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här