Bygga Altan i Liljeholmen & Gröndal

Letar du efter ett professionellt företag som kan hjälpa dig att bygga en altan i Liljeholmen och Gröndal med omnejd? Då är vi rätt företag för dig. Vår byggfirma har många års erfarenhet av altanbyggen och erbjuder hantverkare med kunskap, utbildning och en känsla för service. Med oss kan du vara säker på att du får ett resultat som verkligen är snyggt och som håller många år. Du hittar oss även i Årstadal, Liljeholmskajen, Lilla Essingen, Ekensberg, Vinterviken, Lövholmen, Årsta, Hägersten, Midsommarkransen, Västberga, Hägerstensåsen, Liseberg, Hökmossen och Mälarhöjden.

Bygga Trädäck

Vill du bygga ett trädäck som håller riktigt länge? Välj en erfaren snickare!

Bygga Uterum

Vår byggfirma erbjuder totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vi kan bistå med hantverkare.

Bygga Veranda

Våra kompetenta hantverkare har många års erfarenhet av att bygga verandor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Altanbyggare runt Liljeholmen? Vi har byggt altaner i Årsta, Hägersten, Midsommarkransen, Västberga, Hägerstensåsen, Liseberg, Hökmossen & Mälarhöjden.

  Vi bygger altaner som håller länge

  Vi är helt säkra på att vi kommer att ge dig ett resultat och en altan som du verkligen kan vara stolt över, men för att du ska känna dig trygg finns det även en nöjd kundgaranti som du kan luta dig mot. Vår 100 % nöjd kundgaranti säkerställer att du alltid är helt tillfredsställd med resultatet innan vi lämnar arbetsplatsen. Skulle det vara något som du är missnöjd med är det bara att du säger till så ser vi till att åtgärda detta direkt.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert

  Som kund hos oss kan du alltid vara säker på att du får den bästa servicen från början till slut. Därför börjar vi alltid kontakten med att du får berätta mer om ditt projekt och dina önskemål. Om det krävs kommer vi ut på ett gratis platsbesök och därefter sätter vi ihop en offert med ett fast pris. Våra offerter är alltid helt gratis så att du kan känna dig trygg och säker samtidigt som det blir lättare för dig att planera din budget.

  Lägre kostnader med hjälp av ROT-avdrag

  ROT-avdraget är framtaget för att du som privatperson ska kunna anlita en hantverkare till lägre kostnad. För att få använda dig av ROT-avdraget när du bygger en altan är det dock viktigt att altanen är sammansatt med ditt bostadshus. Vi sköter hela kontakten med Skatteverket åt dig så du kan luta dig tillbaka och fokusera på annat. Med avdraget har du rätt att reducera din faktura med 30 % vilket innebär att det blir lättare för dig att spara pengar. Det enda som krävs är att du ger oss ditt personnummer i samband med bokning och vi tar hand om resten. För företag och fastighetsägare är det alltid möjligt att dra av momsen för våra tjänster.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här