Bygga Altan på Tyresö

Letar du efter en byggfirma som kan hjälpa dig att bygga en altan? Kanske är det en veranda som intresserar dig mest eller ett trädäck i anslutning till pool eller baksida av tomt? Oavsett vilka önskemål och behov du har kan vår byggfirma se till att hjälpa dig. Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet med ett extra stort fokus på Tyresö, Nyfors, Trollbäcken, Hanviken, Bollmora, Strand, Trinntorp, Tegelbruket, Ällmora, Brevikk, Dyvik, Dyviksudd, Raksta och Vissvass. Vill du veta mer om vilka tjänster vi kan erbjuda är du välkommen att höra av dig till oss!

Bygga Trädäck

När du väljer vår byggfirma på Tyresö kan du vara säker på att alla hantverkare har mångårig erfarenhet!

Bygga Uterum

Med våra kompetenta hantverkare bakom dig blir det enkelt att bygga uterummet!

Bygga Veranda

Vi använder oss endast av högkvalitativa material som är specifikt framtagna för nordiskt väder.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck på Tyresö Vi har byggt altaner i Nyfors, Trollbäcken, Hanviken, Bollmora, Strand, Trinntorp, Tegelbruket m.m.

  Stort kontaktnät med duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper

  Vi är mycket stolta över vårt breda och kompetenta kontaktnät av duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper. Tack vare dessa kan vi erbjuda så mycket mer än enbart altaner och trädäck till våra kunder. Även om altaner är vår expertis kan våra hantverkare även finnas vid din sida när du vill lägga nytt tak, byta golv eller dra nya elledningar. Vår totalentreprenad i egen regi gör att du slipper vända dig till flera olika företag för att få hjälp med renoveringen, nybyggnationen eller ombyggnationen av din privata bostad, din villa, din fastighet eller ditt företag.

  En byggfirma för alla kundgrupper

  Vårt mål är att kunna hjälpa så många olika kunder som möjligt och därför erbjuder vi våra tjänster till både företag, fastighetsägare och privatpersoner. En altan kan byggas på både marknivå såväl som på högre höjder. Vi arbetar med både sommarstugor, villor, radhus, fritidshus, butiker, restauranger, kontor, kommersiella fastigheter, flerbostadshus och mycket mer. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och anlitar du privat har du även rätt till ROT-avdraget. Med ROT-avdraget kan du reducera din faktura med 30 % av den totala arbetskostnaden (gäller ej för materialkostnader).

  Ansvarsfull byggfirma med fokus på kunden

  När du anlitar vår byggfirma är det alltid du och dina önskemål som står i fokus. Vid första kontakt berättar du mer om den altan du vill ha, vilka behov du har, vad som är viktigt för dig och hur din budget ser ut. Vi kan ge dig ett korrekt pris på dina drömmars altan direkt, men vi kan också anpassa oss efter den budget du har och ta fram en skräddarsydd lösning som verkligen håller för både väder och vind, såväl som för din plånbok. Med oss är inget omöjligt när det gäller att bygga altaner och trädäck för alla behov.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här