Bygga Altan i Upplands Väsby

Vårt kompetenta byggföretag är experter på att bygga altaner och trädäck som ger din fastighet en förhöjd livskvalitet. Som ett professionellt byggföretag med många års erfarenhet inom branschen, erbjuder vi våra tjänster till privatkunder, företag, BRF:er och fastighetsägare i Upplands Väsby med omgivningar såsom Upplands Väsby, Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll och Kungsängen.

Bygga Trädäck

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och påbörja resan mot ditt drömprojekt.

Bygga Uterum

Våra kunniga och noggranna hantverkare börjar med att besöka din fastighet i Väsby.

Bygga Veranda

Att bygga en veranda är ett fantastiskt sätt att utöka din boendeyta!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Upplands Väsby Vi har byggt altaner i Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna m.m.

  Skapa din drömaltan med oss

  Vi på byggföretaget vill att din altan ska bli precis som du har tänkt dig, oavsett storlek eller design. Vårt team av erfarna och skickliga hantverkare kommer att arbeta nära dig för att skapa din drömaltan från början till slut. Vi kan hjälpa till med allt från design och ritningar till materialval och byggnation så att du kan känna dig trygg i vetskapen om att vi kommer att skapa en altan som passar perfekt dina behov.

  Vi arbetar effektivt och håller våra löften

  Vi är ett byggföretag som alltid håller våra löften och arbetar effektivt för att slutföra varje projekt i tid och enligt budget. Vi är engagerade i varje steg av processen och kommer alltid att finnas till hands för att svara på alla dina frågor och funderingar under byggnationen. Vi är stolta över att ha en hög kundnöjdhet och en god rykte, tack vare vår dedikation till hög kvalitet och professionell service.

  Få en kostnadsfri offert idag

  Vårt byggföretag har professionella hantverkare med spetskompetens inom altanbyggen i Upplands Väsby. Vi vet att en välbyggd altan kan höja livskvaliteten och ge en extra dimension åt din trädgård. Oavsett om du vill ha hjälp att bygga en altan från grunden eller renovera en befintlig altan är vi rätt företag för dig. Vi erbjuder en helhetslösning från planering till byggnation och kan skapa många olika typer av terrasser och altaner. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och börja resan mot att skapa din drömaltan i Upplands Väsby. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett vackert och funktionellt utomhusutrymme där du kan njuta av varma sommardagar med familj och vänner.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här