Bygga Altan i Vallentuna

Att bygga en altan eller ett trädäck är ett fantastiskt sätt att utöka din boendeyta och samtidigt förbättra din livskvalitet. En altan eller ett trädäck ger dig möjligheten att njuta av solen, koppla av med en bok, grilla med vänner och familj eller bara ta in den friska luften i Vallentuna. Men för att få den ultimata upplevelsen krävs det en vacker och hållbar altan som är anpassad efter dina behov och önskemål.

Bygga Trädäck

Vårt kompetenta byggföretag är experter på att bygga altaner och trädäck som ger din fastighet en förhöjd livskvalitet.

Bygga Uterum

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och börja resan mot att skapa din drömaltan i Vallentuna!

Bygga Veranda

Din hantverkare lägger stor vikt vid precision och noggrannhet!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Vallentuna Vi har byggt altaner i Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta m.m.

  Anlita oss när du vill bygga altan i Vallentuna

  Det är nu vår byggfirma kommer in i bilden. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi vet vad som krävs för att bygga den perfekta altanen eller verandan. Vi arbetar med de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att din altan eller trädäck håller länge och ser fantastisk ut. Vi har också ett stort kontaktnät i hela Stockholm, vilket gör att vi kan erbjuda totalentreprenad och ta hand om hela projektet från början till slut. Våra områden sträcker sig till exempelvis Vallentuna, Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg och Tingvalla.

  In med det nya, ut med det gamla – vi tar hand om avfallet

  När arbetet är klart och altanen eller trädäcket är färdigställt ser vi till att städa upp och rensa bort allt byggavfall. Vi vill att du ska vara fullt nöjd med resultatet och att du inte behöver göra något annat än att njuta av din nya altan eller trädäck.

  Vi börjar med en bedömning

  Våra kunniga och noggranna hantverkare börjar med att besöka din fastighet i Vallentuna för att ta en titt på platsen och höra dina önskemål. Vi tar hänsyn till allt från storlek och form till läge och materialval. Vi kan hjälpa dig att välja rätt storlek och form som passar för din fastighet, beroende på dina behov och budget. När vi har en överenskommelse om design och material börjar vi arbetet med att bygga din altan eller trädäck. Vi tar hand om allt från markarbeten till grundläggning och montering av material. Vi ser också till att alla moment av projektet följer säkerhetsföreskrifterna och byggreglerna.

  Hos oss får du en kostnadsfri offert

  När du planerar ett byggprojekt är det viktigt att ha en tydlig uppfattning om kostnaderna för att undvika överraskningar längs vägen. Vår byggfirma förstår vikten av en tydlig budget och därför erbjuder vi kostnadsfria offerter på alla våra tjänster. Vi tar även gärna emot besök för att ge dig högkvalitativ rådgivning om ditt projekt och se hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina visioner. Vi är engagerade i varje steg av processen och arbetar tätt med våra kunder för att säkerställa att vi möter alla deras behov och önskemål på ett kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och påbörja resan mot ditt drömprojekt.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 076-479 71 73
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 076-479 71 73
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här