Bygga Altan på Värmdö

Bor du i Värmdö, Gustavsberg, Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Ingarö, Gustavsberg eller Stavsnäs och är i behov av en duktig byggfirma? Då har du kommit helt rätt. Vårt byggföretag har många års erfarenhet av branschen och är experter inom altanbygge. Med oss får du en altan som står sig genom alla väder och som samtidigt höjer värdet på din fastighet. Vi använder oss endast av högkvalitativa material som är specifikt framtagna för nordiskt väder.

Bygga Trädäck

Skräddarsydda lösningar från kompetenta hantverkare!

Bygga Uterum

Ansvarsfull byggfirma med fokus på kunden.

Bygga Veranda

Uterum för fastigheter, BRF, företag och privatpersoner!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck på Värmdö Vi har byggt altaner i Gustavsberg, Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs m.m.

  Byggfirma med många års erfarenhet

  När du väljer vår byggfirma i Värmdö kan du vara säker på att alla hantverkare har mångårig erfarenhet och utbildning inom branschen. Vi bygger allt från klassiska altaner till trädäck, pooldäck, verandor, terrasser och mycket mer. Med oss kan du även få totalentreprenad i egen regi, vilket innebär att vi kan bistå med hjälp genom hela ditt projekt. Med våra kompetenta hantverkare bakom dig blir det enkelt att bygga altanen som du alltid drömt om – oavsett hur stor eller liten altan du vill ha.

  Kostnadsfri offert med fast pris

  Vi förstår att det är viktigt för dig att kunna planera din budget. Därför garanterar vi att du alltid får en gratis offert med ett fast pris. Genom att ge ett fast pris kan du som kund inte bara känna dig mycket tryggare med vårt företag, utan du kan också planera hur mycket ditt projekt kommer att gå på. Handlar det om ett mindre arbete kan vi med fördel ge ett pris direkt över telefonen. För större altanbyggen ser vi gärna att vi först träffas för ett personligt platsbesök, så att vi kan titta närmare på förutsättningarna och ge dig ett korrekt pris redan från start.

  Kontakta oss för gratis rådgivning

  Det är inte alltid lätt att veta vilken typ av altan eller trädäck som passar dig bäst och det är här som vi kommer in i bilden. Vi finns inte bara där vid din sida när du redan har en klar och tydlig bild över vad du vill ha, utan vi kan också fungera som bollplank och rådgivare. Det finns alltid en duktig och trevlig hantverkare på plats som kan hjälpa dig med alla frågor och funderingar som du kan tänkas ha. Det enda som krävs är att du slår oss en signal eller skickar iväg ett mejl så snart som möjligt.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här