Altanbyggare i Västmanland

Vill du bygga en altan, terass eller trädäck i Västmanland? Välkommen till oss! Vi är erfarna altanbyggare som tar oss an både stora och små uppdrag. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert.

Bygga Trädäck

Vi är totalentreprenörer som tar oss an nybyggnader, renoveringar såväl som omfattande markentreprenad.

Bygga Uterum

Berätta för oss om dina önskemål så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för ditt uterum.

Bygga Veranda

Hos oss kan du räkna med snabb service, noggrannhet och trevligt bemötande när vi bygger din veranda.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Trädäck & Altaner i Västmanland Hos oss kan du få hjälp att bygga altan, veranda, trädäck, pergola, terass, soldäck och liknande

  Din lokala altanexpert i Västmanland

  Vi är en kundnära altanfirma som utför uppdrag åt privatpersoner, företag och BRF:er i hela Västmanland. Vårt verksamhetsområde inkluderar bland annat Västerås, Sörmland, Hallstahammar, Stockholm, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo, Norberg, Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg, Sylta, Köping, Arboga och Kungsör. Kontakta oss idag och boka ett gratis rådgivningsmöte med våra hjälpsamma och duktiga altanbyggare!

  Vi förverkligar dina altandrömmar

  Vi har en passion för vackra och funktionella uteplats och vi ser fram emot av förverkliga din vision om en altan, veranda eller någon annan typ av uterum. Vill du ha en lummig vinterträdgård, en solig veranda, en vacker pergola eller ett praktiskt trädäck? Vi fixar det! Vi har kompetensen, kontaktnätet och erfarenheten för att förverkliga dina drömmar. Det börjar med ett personligt rådgivningsmöte och platsbesök där vi lyssnar på dina önskemål och inspekterar tomtens förutsättningar. Därefter återkommer vi med ett skräddarsytt lösningsförslag.

  Med uteplatser som expertis

  Att bygga en vacker, säker och praktisk uteplats kräver rätt kompetens. Vi utför arbeten med noggrannhet, punktlighet och högt säkerhetstänk. Som totalentreprenör kan vi hjälpa dig med alla steg i byggprocessen, bland annat markentreprenad, snickeri, stensättning, inglasning och måleri. Vid behov, exempelvis vid bygge av takaltan, erbjuder vi även montering och nedmontering av byggställning. Uteplatser är vår expertis och vi kan ta oss an alla typer av uppdrag.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 48
   Mail: offert@bygga-altan.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid altanbyggen i Stockholmsregionen

   Krävs det bygglov för altanbyggnation?

   Om du ska bygga en altan kan det kräva bygglov beroende på storleken och konstruktionen. För ett ett vanligt trädäck i marknivå krävs det oftast inte men om altanen är en till- eller utbyggnad kan det vara aktuellt.

   Hur underhåller jag altanen?

   Ni kan förlänga eran altans livslängd genom att olja in den och slipa med jämna mellanrum. Det är viktigt att ni tvättar altanen innan oljebehandlingen och avvaktar med att slipa den tills det har torkat ordentligt. Glöm även inte att välja rätt olja för rätt material.

   Vilket material är bäst för trädäck?

   Det finns inget material som är bäst utan det finns flera alternativ som passar olika behov. Idag väljer många tryckimpregnerat virke pågrund av hållbarhet och kostnad medan andra väljer cederträ som är något dyrare. Om ni är osäkra kan vi hjälpa er välja.

   Är altanbyggen ROT-berättigade?

   ROT-arbeten ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Så om du är en privatkund kan du nyttja avdraget när vi bygger till en altan till bostaden.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbyggnation!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 48
    Mail: offert@bygga-altan.se

    Offert? Klicka här